Skocz do zawartości

  •      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Produkcja blanków i wędek w koreańskiej fabryce (film)


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 OFFLINE   Bujo

Bujo

    Zaawansowany

  • Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4430 postów

Napisano 18 sierpień 2022 - 17:27

Zwróciliście uwagę na sposób zakończenia omotki (min. 7:25)? To jakiś nowe "technologie"?


Wygladaja na bardzo szybkosciowe, obcinka, przypalenie i jest okay :)

#22 OFFLINE   Mekamil

Mekamil

    Zaawansowany

  • Twórcy
  • PipPipPip
  • 2887 postów
  • LokalizacjaZgierz
  • Imię:Kamil

Napisano 18 sierpień 2022 - 18:30

Też na to zwróciłem uwagę, wygląda, że po prostu przypalają końcówkę i taką nadtopioną przyklejają :) No bo nie jest to patent, który czasami widuję, że ostatni zwój jest zaciśnięty pod stopką przelotki.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych