Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Powiadomienia


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   woblery z Bielska

woblery z Bielska

    Jak coś cię przerasta - dorośnij:)

  • Moderatorzy
  • 6103 postów
  • LokalizacjaBielsko
  • Imię:Janusz

Napisano 26 grudzień 2013 - 22:13

23 Grudnia, pomiędzy godziną 13 a 21 doszło do pewnej zmiany w moich (czy tylko moich?) powiadomieniach. Otóż otrzymywane powiadomienia z tematów, które śledzę, zamiast jak dotychczas: "nick dał odpowiedź do ..." 

obecnie brzmi: "nick replied to..."

Pozostałe powiadomienia nie uległy zmianie. Jeśli to nie jest wielki kłopot, poproszę o ponowne spolszczenie powiadomień :)



#2 OFFLINE   Manniek66

Manniek66

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2343 postów
  • LokalizacjaSzczecin
  • Imię:Bartosz

Napisano 26 grudzień 2013 - 22:18

Ja miałem taką sytuację na mailu ale tylko kilka wiadomości przyszło po angielsku i już jest ok.



#3 OFFLINE   remek

remek

    Administrator

  • Administratorzy
  • 26512 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 26 grudzień 2013 - 22:24

To jeśli nadal występuje - sprawdziłem przed chwilą swoje maile i nie mam takiego przypadku, to proszę o przesłanie mi tej wiadomości na remek@jerkbait.pl



#4 OFFLINE   woblery z Bielska

woblery z Bielska

    Jak coś cię przerasta - dorośnij:)

  • Moderatorzy
  • 6103 postów
  • LokalizacjaBielsko
  • Imię:Janusz

Napisano 29 grudzień 2013 - 13:36

Dziękuję, już jest OK :)



#5 OFFLINE   minecjusz

minecjusz

    szogun

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1678 postów
  • LokalizacjaWRZEŚNIA/ORZECHOWO
  • Imię:Przemo

Napisano 29 grudzień 2013 - 19:21

U mnie wszystkie opcje forum typu wyloguj, wyśli wiadomość...cytuj...zgłoś... są po anglikańsku.

Jakoś mi to nie przeszkadza, ale czy wszyscy tak mają, czy część ma polskie menu??

Poza tym wcięło podkreślanie błędów ort, a w ustawieniach przeglądarki nic nie robiłem ;)

 

PS: W powiadomienaich meilowych o privach też mam niepatriotycznie. Treść i login zmieniłem na *****

 

 

 

******** has replied to a personal conversation entitled "Diabelskie przynęty".

******** said:

**************************************************************************************************************************************************************

PLEASE DO NOT REPLY DIRECTLY TO THIS EMAIL!
You can reply to this personal conversation by following the link below


Użytkownik minecjusz edytował ten post 29 grudzień 2013 - 19:25


#6 OFFLINE   Kamil Z.

Kamil Z.

    Ekspert

  • +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 5295 postów
  • LokalizacjaWałbrzych/Wrocław
  • Imię:Kamil

Napisano 29 grudzień 2013 - 19:26

U mnie wszystko po PL. I na Chrome i na Firefox. Aczkolwiek często otwierając nową kartę z jakimś tematem, pokazuje mi się okienko pytające o tłumaczenie na język ojczysty, mimo, że wszystko wyświetla się po polsku...



#7 OFFLINE   EMMS

EMMS

    Pike Father

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 926 postów
  • LokalizacjaOlsztyn
  • Imię:Michał

Napisano 29 grudzień 2013 - 19:49

Ja powiem, że mój łaptok jest patriotyczny i od razu wszystko leci w polskiej mowie :)


  • minecjusz lubi to

#8 OFFLINE   siwypike

siwypike

    Zaawansowany

  • Twórcy
  • PipPipPip
  • 939 postów
  • LokalizacjaToruń

Napisano 29 grudzień 2013 - 21:29

U mnie również wszystko po angielsku i to od kilku miesięcy. Nie przeszkadza mi taka opcja językowa. Gorzej że od 2 tygodni nie mam opcji cytuj i nie widzę zdjęć które chcę wklejać. :huh:



#9 OFFLINE   remek

remek

    Administrator

  • Administratorzy
  • 26512 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 30 grudzień 2013 - 13:16

Ustawcie sobie forum na j.polski - na samym dole forum jest 'Zmień styl' a obok 'Polski/Angielski'. Wybierzcie Polski i będzie już od  tego czasu po naszemu. Dajcie znać czy działa.



#10 OFFLINE   minecjusz

minecjusz

    szogun

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1678 postów
  • LokalizacjaWRZEŚNIA/ORZECHOWO
  • Imię:Przemo

Napisano 30 grudzień 2013 - 13:37

Działa :lol:

Strona działa i jest teraz w pełni patriotyczna :)



#11 OFFLINE   remek

remek

    Administrator

  • Administratorzy
  • 26512 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 30 grudzień 2013 - 15:31

No! :) 



#12 OFFLINE   gooral

gooral

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2856 postów
  • Lokalizacjairlandia

Napisano 02 styczeń 2014 - 14:58

Jak wybrac opcje obserwacji watku pod androidem? Na pc mam ptaszka u gory w komorce nie. Uzywam tzw internetu w samsungu. Heh nawet teraz nie mam jak zaznaczyc by byc powiadomiony o odpowiedzi w watku...

#13 OFFLINE   milupa - rybka

milupa - rybka

    Ekspert

  • Moderatorzy
  • 7450 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Piotrek

Napisano 03 styczeń 2014 - 09:22

Jak wybrac opcje obserwacji watku pod androidem? Na pc mam ptaszka u gory w komorce nie. Uzywam tzw internetu w samsungu. Heh nawet teraz nie mam jak zaznaczyc by byc powiadomiony o odpowiedzi w watku...

Właśnie ustawiłem na swoim samsungu z androidem opcję powiadomienia z tego tematu ( opcja pełna forum, na mobilnej nie znalazłem takiej możliwości ).



#14 OFFLINE   coma

coma

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1731 postów
  • Lokalizacjamałopolskie\łódzkie

Napisano 05 listopad 2018 - 10:52

Nie chcę tworzyć nowego wątku a od kilku dni mam problem z powiadomieniami:

Załączony plik  powiadomienia.png   6 KB   4 Ilość pobrań

 

Uprawnienia się rozjechały?


  • cyprys19 lubi to

#15 OFFLINE   milupa - rybka

milupa - rybka

    Ekspert

  • Moderatorzy
  • 7450 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Piotrek

Napisano 05 listopad 2018 - 10:54

Nie chcę tworzyć nowego wątku a od kilku dni mam problem z powiadomieniami:
powiadomienia.png

Uprawnienia się rozjechały?

Sprawdź czy zgadza się czas komputera i strony.

#16 OFFLINE   cyprys19

cyprys19

    Zaawansowany

  • Twórcy
  • PipPipPip
  • 2002 postów
  • Lokalizacjapułtusk okolice
  • Imię:marcin
  • Nazwisko:k

Napisano 05 listopad 2018 - 10:55

@Coma-Miałem to samo,ale już działa.


  • coma lubi to

#17 OFFLINE   coma

coma

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1731 postów
  • Lokalizacjamałopolskie\łódzkie

Napisano 05 listopad 2018 - 11:03

Czas się zgadza:

Załączony plik  powiadomienia2.png   108,25 KB   3 Ilość pobrań



#18 OFFLINE   milupa - rybka

milupa - rybka

    Ekspert

  • Moderatorzy
  • 7450 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Piotrek

Napisano 05 listopad 2018 - 11:07

Wyczyść historię przeglądarki, jak nie pomoże trzeba sięgnąć głębiej.

#19 OFFLINE   coma

coma

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1731 postów
  • Lokalizacjamałopolskie\łódzkie

Napisano 05 listopad 2018 - 11:07

Widok przed kliknięciem:

Załączony plik  powiadomienia3.png   6,96 KB   5 Ilość pobrań

 

Widok po kliknięciu:

Załączony plik  powiadomienia4.png   3,47 KB   5 Ilość pobrań

 

Wyczyszczona - ale sprawdzałem na wielu urządzeniach i to nie kwestia przeglądarki.


Użytkownik coma edytował ten post 05 listopad 2018 - 11:10


#20 OFFLINE   coma

coma

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1731 postów
  • Lokalizacjamałopolskie\łódzkie

Napisano 05 listopad 2018 - 11:12

Wiem już jak to obejść - poniższa metoda działa:

Załączony plik  powiadomienia5.png   5,63 KB   6 Ilość pobrań

 

Rezultat:

Załączony plik  powiadomienia6.png   114,05 KB   6 Ilość pobrań






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych