Profil z nierdzewny 30x50 , elektrody do spawania nierdzewki , wkładka mała i wyszło zabezpieczenia silnika zaburtowego .
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 wrzesień 2023 - 12:50
Profil z nierdzewny 30x50 , elektrody do spawania nierdzewki , wkładka mała i wyszło zabezpieczenia silnika zaburtowego .
Napisano 23 wrzesień 2023 - 20:41
Ja tam wiercę. Jak coś mocnego śruba, podkładka od spodu i nakrętka. Jak mniej wymagające wkręt a jak nie można dojść od dołu a misi być fest nit zrywny.
Tylko trzeba wiedzieć gdzie na stale
Ale też nie ma problemu, jak się pomylisz. Szpachla, Topkot w kolorze i praktycznie nie ma śladu.
No ale jak masz dobre podkładki z klejem np 3M jak ma np gopro to ja miałem kamerkę do motocykla przyklejoną i nigdy nie odpadła. Tzn przy glebie i rolce odpadła ale kaseta pękła a klej nie puścił …
Tylko pytanie jak gruby tam masz laminat.
No właśnie dojście od dołu żadne... Laminat na brzegach bakisty jest gruby na 8mm, zakładam, że płaszcz wewnętrzy też tyle może mieć.
Najbardziej gryzę się z instalacją elektryczną m.in. jak poprowadzić kable na dziób łodzi. Czy odpuścić sobie kable i zamontować taki wynalazek jak z linku poniżej?
https://www.lotu.de/...farben_352_1531
Używał ktoś? Jakieś doświadczenia?
MOTOROWODNE
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Sprzedaż sprzętu wędkarskiego →
Echosonda Lowrance Elite 7 TI - kompletny zestawNapisany przez pawelWPR , wczoraj, 10:49 |
|
![]()
|
||
MOTOROWODNE
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Sprzedaż sprzętu wędkarskiego →
Sprzedam Terhi 6020CNapisany przez Jazyk , 26 wrz 2023 |
|
![]()
|
||