Martwi mnie ta wiadomość. Bo to jest zupełnie nie to czego oczekiwałem po tym blanku. Z opisów wszystkich wynikało, że moc jest zaniżona i to jest takie 17 lb.
Zamówiłem już przez pracownię ten blank i jak twoje opinia się potwierdzi, zdubluję sobie kije zupełnie bez sensu.
Spokojnie ,to jest opinia na gołym blanku ,będę go zbroił w dosyć cięzkie przelotki KL s6. Często tak bywa ,że po ubraniu blank będzie wydawał się troszkę słabszy ...Jedno wiem, blank naprawdę fajny . Po pomachaniu nim na sucho ,wydaje się ,że dobrze będzie ładował ten dolny c/w. 8 gram powinno już ładnie lecieć. Także, nie powinieneś się martwić ,bo jak wspomniałem wcześniej to opinia po naginaniu machaniu gołym blankiem. Każdy Ci powie ,że blank po ubraniu troszkę się zmienia wiec nie martwił bym się na Twoim miejscu ...
Mnie od razu (chwile po zamówieniu blanku) zasmuciła wiadomośc od Pana Krzysztofa Z . ze blanki są realnie mocniejsze od podanych parametrow a nie słabsze ...
A co do niektórych opisów tego blanku przeczytanych na forum to ja już się nie bede wypowiadał ...nie chce siać gównoburzy.
Przyznam ,że przez ich przeczytanie zdecydowałem sie na ten kij. Kurcze brakuje tu w mazowieckim jakies solidnej pracowni,która by miała na stanie blanki Pana Krzysztofa. Do Krakowa mi za daleko
Użytkownik "Paweł" edytował ten post 25 marzec 2021 - 11:50