RAKI
Started By
heniutek
, 27 mar 2006 20:46
10 odpowiedzi w tym temacie
#1 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2006 - 20:46
muszę się pochwalić,że jutro dostanę wiadro wielkich raków.Może ktoś ma ciekawy przepis????,bo szkoda by zpaprać.
#2 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2006 - 20:49
Heniutek podstawa to ostry hak w główce oraz odpowiednio dobrany ciężar na dana wodę o znajomowści miejscówek to już nie wspominam, ale Tobie o tym akurat nie musze przypominać
#3 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2006 - 05:38
Ojej, Heniutek farciarzu, mniam. Zywe? To ugotuj we wrzatku z koprem - @Gadda kiedys tak raki przyrzadzil i byly pycha
#4 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2006 - 08:13
Friko,tak myślałem,kupiłem juz świeży koper i browarek
#5 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2006 - 09:50
Heniutek nie torturuj mnie
ps. jeszcze majonez do smaku byc moze
ps. jeszcze majonez do smaku byc moze
#6 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2006 - 10:07
oj,napracowałem sie szczotkując z mułu każdego z osobna,mam jednak nadzieję że sie opłaciło,smacznego.
#7 OFFLINE
Napisano 29 marzec 2006 - 14:10
@Heniutek,
i jak tam potrawa? Udała się?
@Friko,
a co dalej z @Darkiem vel Gadda? Polepszyło się, czy nie?
Pozdrów chłopaka ode mnie!
i jak tam potrawa? Udała się?
@Friko,
a co dalej z @Darkiem vel Gadda? Polepszyło się, czy nie?
Pozdrów chłopaka ode mnie!
#8 OFFLINE
Napisano 29 marzec 2006 - 15:10
Dłubaniny sporo ale efekt świetny,szczególnie że wiaderko raków było na dwoje,hehehe.Dokupiłem sos krewetkowy i sześć browarków.
#9 OFFLINE
Napisano 29 marzec 2006 - 15:41
#10 OFFLINE
Napisano 29 marzec 2006 - 16:17
Z @Gadda rozmawiałem dziś, czyta nas najwidoczniej bo się ze mnie nabijał ale chwilowo ma ograniczony dostep do kompa jeszcze wiec nic nie pisze
#11 OFFLINE
Napisano 29 marzec 2006 - 21:55
Pozdrowienia dla BRODATEGO!
Pozdrawiam
Remek
Pozdrawiam
Remek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych