Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Problem ze stroną...


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
139 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   mackot88

mackot88

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 389 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Maciek

Napisano 11 maj 2015 - 21:18

Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?

Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... :D WTF?:D



#2 OFFLINE   godski

godski

    Ekspert

  • +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 13559 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 11 maj 2015 - 21:20

Zero problemów. Świrus???



#3 OFFLINE   mackot88

mackot88

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 389 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Maciek

Napisano 11 maj 2015 - 21:23

Cholera wie...inne strony otwierają mi się normalnie... No nic...do jutra może cudownie się naprawi :)



#4 OFFLINE   bartsiedlce

bartsiedlce

    Zaawansowany

  • Moderatorzy
  • 4540 postów
  • LokalizacjaSiedlce
  • Imię:Bartek

Napisano 11 maj 2015 - 21:39

No problems



#5 OFFLINE   Lucas

Lucas

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 484 postów
  • LokalizacjaDolina Środkowej Wisły
  • Imię:Łukasz
  • Nazwisko:Lucas

Napisano 11 maj 2015 - 22:18

Maciek za dużo %% :D



#6 OFFLINE   remek

remek

    Administrator

  • Administratorzy
  • 26495 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 12 maj 2015 - 06:56

Zawsze w takich sytuacjach polecam czyścić pamięć podręczna przeglądarki.
  • ezehiel lubi to

#7 OFFLINE   TomiS

TomiS

    Nowy

  • +Forumowicze
  • Pip
  • 25 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 15 maj 2015 - 17:14

Wszystko gra Maciek :) 



#8 OFFLINE   ezehiel

ezehiel

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2942 postów
  • LokalizacjaLa La Land

Napisano 15 maj 2015 - 23:45

Ello.
Proponuje ctrl+shift+delete czyść wszystko.
Zamykamy wszystkie okna przegladarki i odpalamy ponownie przeglądarkę.
Po tej operacji spróbuj wejść jeszcze raz.
Jeżeli nie pomogło puść ping na jb.pl i sprawdź tajmingi, czasem coś siedzi na łączach.
Jeźeli masz drugą przeglądarkę sprawdź też na niej czy strona działa.

Ps. Jeżeli korzystamy z torrentów lub podobnych sprawdź uplink od ciebie, jeżeli coś udostępniasz może wystąpić zapchanie rury zwrotnej, powoduje to zatrzymanie naszych requestów do serwera.
Bardzo częsta przyczyna niedziałania netu.
  • mackot88 lubi to

#9 OFFLINE   Wojtek2016

Wojtek2016

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 536 postów
  • LokalizacjaŚląsk

Napisano 02 wrzesień 2015 - 20:39

Żeby nie tworzyć nowego tematu, zgłaszam problem z wyświetlaniem strony. Po kliknięciu komendy "wyświetl nową zawartość" pokazuje się mi się rozjechany obraz. Sprawdziłem na 2 komputerach i jest tak samo ? 

Załączone pliki



#10 OFFLINE   Tomek88

Tomek88

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3184 postów
  • LokalizacjaGrójec
  • Imię:Tomasz
  • Nazwisko:Zienkiewicz

Napisano 02 wrzesień 2015 - 20:42

Żeby nie tworzyć nowego tematu, zgłaszam problem z wyświetlaniem strony. Po kliknięciu komendy "wyświetl nową zawartość" pokazuje się mi się rozjechany obraz. Sprawdziłem na 2 komputerach i jest tak samo ? 

U mnie od rana to samo, czekałem aż ktoś o tym napisze.

 

Formatki chyba się rozjechały...


Użytkownik Tomek88 edytował ten post 02 wrzesień 2015 - 21:14


#11 OFFLINE   godski

godski

    Ekspert

  • +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 13559 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 02 wrzesień 2015 - 20:54

To samo mam.



#12 OFFLINE   ~30

~30

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 262 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Łukasz

Napisano 02 wrzesień 2015 - 22:35

Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku.

Załączony plik  wtf.jpg   45,85 KB   13 Ilość pobrań

Cóż to za popup?



#13 OFFLINE   Cobaltus

Cobaltus

    Nowy

  • Forumowicze
  • Pip
  • 24 postów
  • LokalizacjaWarszawa mokotów
  • Imię:Jarek

Napisano 02 wrzesień 2015 - 23:20

ja dzisiaj miałem 2 razy "strona jest niedostępna" podczas próby zmiany na 2 stronę nowej zawartości .. więcej niczego nie stwierdziłem.. 

 

net setka , torrentów brak, wysyłania przez TC w tym czasie brak.. 

 

czysto informacyjnie .. ;)

 

na plus ; podobają mi sie tematy powiązane w podpowiedziach po zmianach.. :)


  • remek lubi to

#14 OFFLINE   Dano.

Dano.

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1926 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Daniel

Napisano 03 wrzesień 2015 - 06:17

W Tapatalku, w zakładce subskrybowane przewija mi na okrętkę tylko 4 tematy, a mam ich zdecydowanie więcej.
Tak jakby się film zaciął :-) Wcześniej naturalnie było ok.

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

#15 OFFLINE   remek

remek

    Administrator

  • Administratorzy
  • 26495 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 03 wrzesień 2015 - 08:57

Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku.

 

Cóż to za popup?

 

Nie wiem :) Na tym zdjęciu nie widzę. Podeślij do mnie na email'a remek@jerkbait.pl



#16 OFFLINE   remek

remek

    Administrator

  • Administratorzy
  • 26495 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 03 wrzesień 2015 - 08:57

W Tapatalku, w zakładce subskrybowane przewija mi na okrętkę tylko 4 tematy, a mam ich zdecydowanie więcej.
Tak jakby się film zaciął :-) Wcześniej naturalnie było ok.

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

 

Poprawię dzisiaj wieczorem.


  • Dano. lubi to

#17 OFFLINE   remek

remek

    Administrator

  • Administratorzy
  • 26495 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 03 wrzesień 2015 - 09:11

Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku.
attachicon.gifwtf.jpg
Cóż to za popup?


Już znalazłem :)

#18 OFFLINE   ~30

~30

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 262 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Łukasz

Napisano 03 wrzesień 2015 - 15:17

Już znalazłem :)

Ok, super  :) Właśnie miałem wysyłać maila. Z ciekawości, cóż to było? Na pewno były tam jakieś aktywne odnośniki.



#19 OFFLINE   Karol Krause

Karol Krause

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3854 postów
  • LokalizacjaBIAŁOŁĘKA-GŁOGÓW
  • Imię:Karol
  • Nazwisko:Krause

Napisano 03 wrzesień 2015 - 17:07

Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku.

attachicon.gifwtf.jpg

Cóż to za popup?

U mnie to samo, podczas zaglądania do ''własnej zawartości''  ta ramka z boku jest całkowicie obcięta i nie ma możliwości wyboru z niej podpunktów.



#20 OFFLINE   Rodu

Rodu

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1649 postów
  • Imię:Robert

Napisano 03 wrzesień 2015 - 20:07

Mnie strona tez się rozciągnęła.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych