Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Problem ze stroną...


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
157 odpowiedzi w tym temacie

#141 OFFLINE   Tresor

Tresor

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 365 postów
  • LokalizacjaCzerwieńsk
  • Imię:Łukasz

Napisano 23 październik 2018 - 11:21

Zainstalowałem Tapatalk i to jest wiadomość testowa z telefonu... :)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

#142 OFFLINE   Żbiku

Żbiku

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3380 postów
  • LokalizacjaGdańsk
  • Imię:Kuba

Napisano 19 styczeń 2019 - 18:18

Czy tylko u mnie nie mogę na smartfonie wejść w Wiadomości, Powiadomienia, Panel Sterowania itp? Żadna z tych ikon nie daje się „kliknąć”...

Użytkownik Żbiku edytował ten post 19 styczeń 2019 - 18:20

  • coma lubi to

#143 OFFLINE   Algeroth82

Algeroth82

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 102 postów
  • LokalizacjaNowa Sól
  • Imię:Andrzej

Napisano 19 styczeń 2019 - 18:35

Czy tylko u mnie nie mogę na smartfonie wejść w Wiadomości, Powiadomienia, Panel Sterowania itp? Żadna z tych ikon nie daje się „kliknąć”...

Niestety tylko Ty u mnie zarówno z poziomu przeglądarki jak i tapatalk wszystko działa.

#144 OFFLINE   Żbiku

Żbiku

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3380 postów
  • LokalizacjaGdańsk
  • Imię:Kuba

Napisano 19 styczeń 2019 - 18:41

Żadna z zaznaczonych na czerwono opcji nie daje się kliknąć.

Załączony plik  864A4C22-A6E6-4FDA-9E86-B5CBA08FC654.jpeg   41,49 KB   3 Ilość pobrań

Użytkownik Żbiku edytował ten post 19 styczeń 2019 - 18:41


#145 OFFLINE   coma

coma

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1825 postów
  • Lokalizacjamałopolskie\łódzkie

Napisano 19 styczeń 2019 - 18:42

Nie tylko Ty, u mnie na iPadzie to samo. Na telefonie się udało.

Użytkownik coma edytował ten post 19 styczeń 2019 - 18:42


#146 OFFLINE   Algeroth82

Algeroth82

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 102 postów
  • LokalizacjaNowa Sól
  • Imię:Andrzej

Napisano 19 styczeń 2019 - 18:51

Sprawdziłem jeszcze raz dodatkowo na pełnej wersji strony i... Na chrome działa, a na natywnej przeglądarce już nie

#147 OFFLINE   slawek_2348

slawek_2348

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1427 postów
  • Lokalizacjaওয়ারশ
  • Imię:Sławomir
  • Nazwisko:Z....k

Napisano 19 styczeń 2019 - 19:17

U mnie na Firefoxie też to nie działa



#148 OFFLINE   Żbiku

Żbiku

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3380 postów
  • LokalizacjaGdańsk
  • Imię:Kuba

Napisano 19 styczeń 2019 - 22:06

U mnie wszystko zaczęło już chodzić ok

#149 OFFLINE   slawek_2348

slawek_2348

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1427 postów
  • Lokalizacjaওয়ারশ
  • Imię:Sławomir
  • Nazwisko:Z....k

Napisano 19 styczeń 2019 - 23:00

U mnie też, to było związane zapewne z kirem na logo Jb.



#150 OFFLINE   coma

coma

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1825 postów
  • Lokalizacjamałopolskie\łódzkie

Napisano 19 styczeń 2019 - 23:33

U mnie też śmiga.

#151 OFFLINE   Wojtek2016

Wojtek2016

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 584 postów
  • LokalizacjaŚląsk

Napisano 10 luty 2019 - 21:04

Od kilku dni strona regularnie zwalnia, momentami otwiera się bardzo długo, podobnie wysyłanie wiadomości. Sprawdziłem na różnych urządzeniach z innym źródłem www. 



#152 OFFLINE   Żbiku

Żbiku

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3380 postów
  • LokalizacjaGdańsk
  • Imię:Kuba

Napisano 15 luty 2019 - 21:02

Znowu problem ze zmianą loga na żałobne. Odcina wtedy panel Wiadomości, Powiadomień i Ustawień. Podobnie było przy żałobie z moim Prezydentem.

Załączony plik  45088264-6DA7-4661-BE48-FBF8EF4D9D57.jpeg   37,34 KB   3 Ilość pobrań

Użytkownik Żbiku edytował ten post 15 luty 2019 - 21:10


#153 OFFLINE   Pisarz.......ewski Piotr

Pisarz.......ewski Piotr

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2241 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Piotr

Napisano 15 luty 2019 - 21:32

Mam tak samo :(



#154 ONLINE   17imago

17imago

    Nowy

  • Forumowicze
  • Pip
  • 4 postów
  • Lokalizacja@
  • Imię:@
  • Nazwisko:@

Napisano wczoraj, 10:02

U mnie jest podobnie jak u Kuby : nieaktywny panel Wiadomości, Powiadomień i Ustawień.



#155 ONLINE   Gromadzki

Gromadzki

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 69 postów
  • LokalizacjaToruń

Napisano wczoraj, 17:57

Nie mogę się zalogować z laptopa, czy to ban?

Z Tapatalka

#156 OFFLINE   Tomek.M

Tomek.M

    Zaawansowany

  • +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3056 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Tomek

Napisano wczoraj, 20:47

U mnie podobnie, panel jak wklejony, nie da sie kliknać :(

#157 OFFLINE   lukson

lukson

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 442 postów

Napisano dziś, 06:30

Panowie! to jest jakoś powiązane z akcja żałoby narodowej i czarnym logiem JB.

#158 ONLINE   Gromadzki

Gromadzki

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 69 postów
  • LokalizacjaToruń

Napisano dziś, 09:53

    Już jest ok yes_40x40.gif






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych