U Ciebie to akurat wersja przeglądarki w telefonie i jego softu. Pyta czy wyswietlić uproszczoną żeby zaoszczędzić na transferze.

Problem ze stroną...
Napisano 10 styczeń 2022 - 23:03
- Friko lubi to
Napisano 11 styczeń 2022 - 11:57
Napisano 11 styczeń 2022 - 12:36
Czarny trójkąt bo strona nie ma SSL. Co zrobić?? Nie wiem jaki masz telefon, jaką w nim przeglądarkę.
U mnie działa i wersja pełna na komputer i wersja mobilna (uproszczona). i na Chrome i na Edge, bo tych przeglądarek w telefonie używam.
Napisano 11 styczeń 2022 - 23:05
Jerka jednak wolę przeglądać w pełnej wersji.
W ustawieniach przeglądarki zmieniłem na wersję komputerową ale to już wszystkie strony się tak odpalają.
Napisano 21 styczeń 2022 - 16:27
Powrót ogłoszeń z giełdy na stronę główną, to zabieg celowy? Da się to jakoś zlikwidować?
Napisano 22 styczeń 2022 - 09:22
Element testu, wkrótce zniknie
- HaDe lubi to
Napisano 11 luty 2022 - 08:24
Zauważyłem, że od kilku tygodni od czasu do czasu bardzo długo trwa otwieranie stron j.pl, a zwłaszcza wiadomości w komunikatorze. Nieważne, czy w kompie na dwóch rożnych przeglądarkach, czy w telefonie. Podczas używania Internetu domowego, Internetu mobilnego. Trwa to nawet ponad minutę. Nie pomaga odświeżanie, czy ponowne otwarcie komunikatora. W tym samym czasie inne strony otwierają się normalnie.
Napisano 11 luty 2022 - 08:25
Podobnie na tapatalkZauważyłem, że od kilku tygodni od czasu do czasu bardzo długo trwa otwieranie stron j.pl, a zwłaszcza wiadomości w komunikatorze. Nieważne, czy w kompie na dwóch rożnych przeglądarkach, czy w telefonie. Podczas używania Internetu domowego, Internetu mobilnego. Trwa to nawet ponad minutę. Nie pomaga odświeżanie, czy ponowne otwarcie komunikatora. W tym samym czasie inne strony otwierają się normalnie.
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka