Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 05 wrzesień 2017 - 15:30
czerwonego nie szkoda ..i tak by spaprali colą (zreszta chyba tylko do tego się nadaje /;-))
Napisano 05 wrzesień 2017 - 15:32
Święte słowa
Napisano 05 wrzesień 2017 - 15:59
Mam kolegę w pracy który twierdzi że jego syn jest znawcą i smakoszem - pija tylko Jacka Danielowatego z Colą ;-)
Podsumowałem jednym zdaniem po którym zrobił wielkie oczy - " A mnie syn kupił w prezencie porcelanowe kostki do mrożenia"...
Do dzisiaj się zastanawia na co mi to ;-) i nawet jego syn nie wiedział...
Napisano 05 wrzesień 2017 - 16:23
Napisano 05 wrzesień 2017 - 16:39
Kiedyś także otrzymałem w prezencie, ale 0,5 wypiłem oczywiście z colą, bo rudej na myszach nie da się inaczej. Do dziś pamiętam jak mi to z potem wychodziło... nigdy więcej.
Napisano 05 wrzesień 2017 - 17:30
Napisano 05 wrzesień 2017 - 17:32
Dostałem w prezencie litr czerwonego.Żona jest teraz na babskim urlopie. Wierzcie mi, z "obrzydzeniem" ale dam mu radę
Zawsze chętnie służę pomocą Kolegom, ale w tym wypadku BOB nie licz na mnie, nawet za dopłatą
P.S.: gdzieś pod koniec lat 60-tych pierwszy raz spróbowałem czerwonego Jasia ( z PEWEXU całe 4 $) ! Ten pierwszy był ostatnim. Na całe dziesięciolecia zraziłem sie do whisky ! Dopiero stosunkowo niewiele lat temu odkryłem uroki singli Zresztą Niebieski Jaś jest całkiem całkiem, choć to tez blend, tylko ta cena !
Napisano 05 wrzesień 2017 - 17:47
E tam ;-) Człowiek nie taki, żeby nie wypić. Sprite + cytryna i znacznie lepiej niż z colą dla mojego smaku ;-)
Tapatalknięte z komórki
Niestety muszę się z Tobą zgodzić , jest alternatywa na byle jaką pogodę na Turawie
Napisano 05 wrzesień 2017 - 17:50
Użytkownik Durzy edytował ten post 05 wrzesień 2017 - 17:51
Napisano 05 wrzesień 2017 - 17:52
Oj admin chyba wątek o whisky założy z wydzielonych postów
Ja się zderzyłem ze ścianą w przypadku Dark Whisky z Zielonej Góry...
Napisano 05 wrzesień 2017 - 17:55
Napisano 05 wrzesień 2017 - 18:14
Mam wrażenie ,że nie wszyscy wiedzą o co chodzi. WYJAŚNIAM. Czerwony Jasiek to chyba jedyna łycha której nie da się pić ,po prostu nie da I tyle .
Napisano 05 wrzesień 2017 - 18:16
Mam wrażenie ,że nie wszyscy wiedzą o co chodzi. WYJAŚNIAM. Czerwony Jasiek to chyba jedyna łycha której nie da się pić ,po prostu nie da I tyle .
Napisano 05 wrzesień 2017 - 18:39
Ja jeszcze opornie podchodzę do Ballantajsa ... 100 kroć lepszy chivas lub JDBez problemu wypije nawet czystą;-) Ale niekoniecznie ze smakiem
Tapatalknięte z komórki
Napisano 05 wrzesień 2017 - 19:30
Ja jeszcze opornie podchodzę do Ballantajsa ... 100 kroć lepszy chivas lub JD
Czyli burbony - słodkie i z kukurydzy
Napisano 05 wrzesień 2017 - 19:36
AAAA Kentucky River Bourbon ?? znaczy swojski bimber kukurydziany, coś takiego pilismy latem na belonie ;-)
Uuuuuuffffff Ruskie na tym sputniki w kosmos wysyłali....
Napisano 05 wrzesień 2017 - 20:04
Mała dyskusja pojawiła się w temacie Jerkbait się śmieje, myślę że warto pociągnąć temat "rudego" alkoholu.
Podzielmy się doświadczeniami, smakami, może nazwami godnych uwagi trunków.
Napisano 05 wrzesień 2017 - 20:12
Z rudą noce są wspaniałe... sorry ale nie mogłem się powstrzymać heh
Chivas Regal z taką różnicą że im starsze tym lepsze
Napisano 05 wrzesień 2017 - 20:25
U mnie na półeczce z trunkami zawsze jakaś whisky się znajdzie... z wiekiem whisky wolę coraz starszą, a dziewczyny coraz młodsze metodą organoleptyczną za optymalny wiek uznałem... osiemnaście
Użytkownik Jano edytował ten post 05 wrzesień 2017 - 20:26
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych