r.t. Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 (edited) Cześć Chciałem Was zapytać czy znacie jakieś fajne przystanie albo inne miejsca na stacjonarne postawienie przyczepy kempingowej na Mazurach, żeby była jednocześnie możliwość cumowania łodzi? W miejscówkach, które ja znam albo wieje nudą albo są przepełnione i właściciel już nie przyjmuje przyczep.. pozdrawiamArtur Edited November 11, 2017 by r.t.
krzysiek gżybek Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Hotelik elixir nad kisajnem.Ośrodek rusałka nad święcajtami
r.t. Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 Dziękuję Krzysiek. Piękne te miejsca, jedynie daleko, może wpadnę tam na majówkę..Na wakacje szukam czegoś w okolicy Rucianego bo z Sulejówka mam blisko, trasę robię w 2h nie przepychając się w korkach.. a w sezonie dojazd dalej w Mazury przyprawia mnie o dreszcze..
MEX Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Na Mazurach nie znam ale polecam Warmię. Camping Tumiany. 1
Dano. Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Na Mazurach nie znam ale polecam Warmię. Camping Tumiany.I fajne dwa jeziora :-) PozdrawiamDaniel
Dano. Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 No popatrzę, dzięki.Dzierżawca oczywiście "dba" o wodę ,ale da się połowić, oba jeziora dosyć urokliwe, strefa ciszy i względny spokój. 1
r.t. Posted November 16, 2017 Author Posted November 16, 2017 Dzierżawca oczywiście "dba" o wodę ,ale da się połowić, oba jeziora dosyć urokliwe, strefa ciszy i względny spokój.No to strefa ciszy odpada
Dano. Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 No to strefa ciszy odpada Rozumiem, też wybieram wody gdzie wolno na spalinie.Okolice Olsztyna, to większość strefa ciszy.Okolice Mikołajek, Rucianego czyli generalnie strefa WJM - strefy ciszy brak.Ja nie pomogę zatem, choć Bełdany mogą dać szansę rozstawić camping. Ośrodek Wierzba? Nie wiem - możesz sprawdzić.
Viking Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 Odswierze temat interesuje mnie mozliwosc postawienia cepki z możliwością podłączenia do prądu ew na dziko -mam solary ,warunek to moliwosc cumowania lodki - pomost i bezludzie . 1
dekosz Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 W tym roku kierunek mazury i bezludzie chyba bez szans... Celuj w Warmię bardziej
Recommended Posts