Ras al Ghul Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Wariaci https://wawalove.wp.pl/niezwykle-znalezisko-nad-wisla-na-brzegu-lezy-wieloryb-6196100041516673a
seiken Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Ta przeskoczył przez zaporę we Włocławku i wczoraj mi ogonem jak przez Płock przepływał pomachał 1
Ras al Ghul Posted December 8, 2017 Author Posted December 8, 2017 Dopiero by bylo jakby go ktos przylowil na wobka albo gumę z opaduha haNic straconego, z tego co tam piszą jeszcze jeden grasuje
Hesher Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Sławek po drodze do pracy mam tą plażę. Leżał psia jego mać 1
Guzu Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 (edited) Około 11 30 przejeżdżałem WisłostradąPrzy waleniu już wycieczkiTłumek robi sobie zdjęcia A tu poranny kadr Edited December 8, 2017 by Guzu
slawek_2348 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Przez Siarzewo następny już nie przepłynie
Andrzej Stanek Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Przeciek z ZG NS. Na Czorsztynie było kontrolne "zarybienie" z waleniem, wpuścili kilka sztuk by ograniczyć populacje głowatki. Widać jeden szybko zorientował się, że będzie głodował i dał dyla w dół rzekami. Jako sssssak myślący szybko rozpracował system zabezpieczający śluzy, uruchomił je telepatycznie i na dużej fali przeszedł kilka stopni włącznie z zaporami napotkanymi po drodze. Na wysokości W fala nośna rozpierzchła się i nieszczęśnik osiadł na łasze. Pytanie co zrobią z kilkoma pozostałymi sztukami, zostały pod zamkiem w Nidzicy... 7
G_rzegorz Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Tymaczasem nad Wisłą :-)http://jerkbait.pl/public/style_images/tctc91_simplify/attachicon.gif tutaj-ostatni-raz-widziano-zlota_2016-11-19_18-38-57.jpg Jak na bulwarach w Szczecinie 1
Pride Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 (edited) Idę do warsztatu strugać wobki na wieloryby..... ps. czujecie te opowieści jakby ktoś go przyhaczył i później chciał kumplom opowiedzieć?"Stary dzisiaj na Wiście przyciąłem wieloryba! Niestety żyłka nie wytrzymała :ph34r:"Mamy problem z uwierzeniem w 70 cm klenia albo metrowego bolenia, a tu proszę Edited December 8, 2017 by Pride 1
Guzu Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Idę do warsztatu strugać wobki na wieloryby..... ps. czujecie te opowieści jakby ktoś go przyhaczył i później chciał kumplom opowiedzieć?"Stary dzisiaj na Wiście przyciąłem wieloryba! Niestety żyłka nie wytrzymała :ph34r:"Mamy problem z uwierzeniem w 70 cm klenia albo metrowego bolenia, a tu proszę Tak.We współczesnym świecie problem wiary to jeden z podstawowych problemów.Niestety
coloumb Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Walen waleniem, szkoda zwierzaka i pytan worek, ale szczesciem w nieszczesciu to, ze to nie zarlacz tepoglowy.
Guzu Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Walen waleniem, szkoda zwierzaka i pytan worek, ale szczesciem w nieszczesciu to, ze to nie zarlacz tepoglowy.Worek z plastikuJak i ten walen Promocja periodyku "Przekrój".Ot co
Recommended Posts