Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ta przeskoczył przez zaporę we Włocławku i wczoraj mi ogonem jak przez Płock przepływał pomachał  :P

• Like 1
Posted (edited)

Około 11 30 przejeżdżałem Wisłostradą

Przy waleniu już wycieczki

Tłumek robi sobie zdjęcia ;)

A tu poranny kadr

post-45573-0-32769600-1512731054_thumb.jpg

Edited by Guzu
Posted

Przeciek z ZG NS. Na Czorsztynie było kontrolne "zarybienie" z waleniem, wpuścili kilka sztuk by ograniczyć populacje głowatki. Widać jeden szybko zorientował się, że będzie głodował i dał dyla w dół rzekami. Jako sssssak myślący szybko rozpracował system zabezpieczający śluzy, uruchomił je telepatycznie i na dużej fali przeszedł kilka stopni włącznie z zaporami napotkanymi po drodze. Na wysokości W fala nośna rozpierzchła się i nieszczęśnik osiadł na łasze. Pytanie co zrobią z kilkoma pozostałymi sztukami, zostały pod zamkiem w Nidzicy...

• Like 7
Posted (edited)

Idę do warsztatu strugać wobki na wieloryby..... :D

ps. czujecie te opowieści jakby ktoś go przyhaczył i później chciał kumplom opowiedzieć?

"Stary dzisiaj na Wiście przyciąłem wieloryba! Niestety żyłka nie wytrzymała  :ph34r:"

Mamy problem z uwierzeniem w 70 cm klenia albo metrowego bolenia, a tu proszę  :lol:

Edited by Pride
  • Like 1
Posted

Idę do warsztatu strugać wobki na wieloryby..... :D

ps. czujecie te opowieści jakby ktoś go przyhaczył i później chciał kumplom opowiedzieć?

"Stary dzisiaj na Wiście przyciąłem wieloryba! Niestety żyłka nie wytrzymała :ph34r:"

Mamy problem z uwierzeniem w 70 cm klenia albo metrowego bolenia, a tu proszę :lol:

Tak.

We współczesnym świecie problem wiary to jeden z podstawowych problemów.

Niestety :(

Posted

Walen waleniem, szkoda zwierzaka i pytan worek, ale szczesciem w nieszczesciu to, ze to nie zarlacz tepoglowy.

Worek z plastiku

Jak i ten walen

Promocja periodyku "Przekrój".

Ot co :)