jasiekcom Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Zostało jeszcze kilka wolnych miejsc Zaproszenie I Jurajskie Warsztaty Wiązania Sztucznych Much Miejsce: Agroturystyka "SKAŁKA" w miejscowości Sygontka koło Złotego Potoku Start 6.01.2018 godzina 12.00. Zakończenie 07.01.2017 Godzina 12.00 Organizator : Jurajski Salmoklub Częstochowa Koszty uczestnictwa: 85 zł ( nocleg, kolacja i śniadanie) Więcej informacji na www.salmoklub.pllub bezpośrednio u organizatora: tel. 665 300 764 Dla wszystkich uczestników niespodzianki przygotowane przez naszych partnerów. Serdecznie zapraszamy. Serdecznie zapraszamy !!!!
jasiekcom Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 Jurajskie Warsztaty Muchowe. Zostało jeszcze 5 wolnych miejsc !!! Wśród gości warsztatów, uznani flytiersi :Tomasz ZawilińskiPiotrek MajowyJakub LudwiniakJan Skrzypczyk Dla uczestników przewidziane liczne niespodzianki oraz Fly-bar z darmowymi materiałami muchowymi przekazanymi przez naszych partnerów. Serdecznie Zapraszamy !!! 1
Richi55 Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Przyjadę proszę o rezerwację jednego miejsca.jurto załatwię formalności. 3
jasiekcom Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Przyjadę proszę o rezerwację jednego miejsca.jurto załatwię formalności.Już wciągnięty na listę do zobaczenia ;-)
jasiekcom Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 Pomału spływają prezenty i niespodzianki dla uczestników naszych warsztatów :-) 1
Forest-Natura Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) Witam.No to podziękowania się należą Salmoklubowi i Danielowi w szczególności za organizację.Partnerom warsztatów rówież.Atmosfera była świetna, zajęcia owocne i dyskusje do uuuu ...Nie miał bym nic przeciwko temu aby stała się to impreza cykliczna.Pozdrowienia dla wszystkich.PS.1 Parę much też ukecono ... PS.2 Zapomnieliśmy o jednym - pyknąć sobie zdjęcie zbiorowe ... Edited January 7, 2018 by Forest-Natura 4
jasiekcom Posted January 8, 2018 Author Posted January 8, 2018 „I Jurajskie Warsztaty Wiązania Sztucznych Much” mamy już za sobą. Trochę to trwało ale już dochodzę do pełni sił po imprezie :-).Mamy nadzieje, że każdy wyjechał bogatszy o nową wiedzę i umiejętności fliterskie, o nowe doświadczenia i znajomości, bogatszy o wiele wiele fantów i podarków przygotowanych przez naszych partnerów.Pragnę podziękować wszystkim, którzy przybyli na naszą imprezę . Już wiem poprawimy i zrobimy może jeszcze nawet jesień :-) Ogromne DZIĘKI dla :Tomka Zawilińskiego zawile.plEkipy :-) www.zlowiwypusc.plSALAR www.salar.plTIGER TROUT www.tigertrout.euEGO www.ego-fishing.plFlyArtFishing www.flyartfishing.plANTRA www.sklepwedkarski.czest.plSZTUKA ŁOWIENIA www.sztukalowienia.comAgroturystyka SKAŁKA www.skalka.net.pl 1
Richi55 Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Dzięki za wspaniałą imprezę.Bardzo dużo się dowiedziałem,dla mnie początkującego wiedza bezcenna. 1
Forest-Natura Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Witam.Richi - na drugą edycję musisz bezapelacyjnie przywieźć swoje klejonki Pozdrawiam.
Richi55 Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Masz jak w banku,tylko spotkanie zorganizujcie w miarę szybko.
DRAGOMIL Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Witam....Dzieki za zorganizowanie tych warsztatów. Jurajski Salmo Klub niech ZAPISZE sobie na DUZY PLUS że tego typu spotkanie w swym grafiku ujoł. Atmosfera koleżeńska,wiedza spora do przyswojenia,dzienne i ... NOCNE pogaduchy ... o muchy i z muchy,żywocie wędkarza -zapaleńca -MUSZKARZ . I Ja tam byłem ,muchy nakręciłem ,a co zobaczyłem wnet wykorzystałem... nad rzeczką... nad rzeczką . 3
jasiekcom Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 Jeszcze kilka fotek :-) i do zobaczenia za rok, a może wcześniej 1
Recommended Posts