Grzesiek Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Jak w temacie Jakie macie koledzy wędkarskie marzenia ? Bo ja mam marzenie dość nietypowe Otóż chciałbym mieć...wehikuł czasu. Wziąć wędkę i stanąć nad Wisłą, Dunajcem czy inną polską rzeką w maju lub czerwcu a.d. 1450 lub 1570 Gdy rzeki były nieuregulowane i niepoprzegradzane tamami, progami, zaporami. Gdy w Skawie, Sole, Rabie pływały łososie, a Wisłę zamieszkiwały jesiotry.... 1
miramar69 Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 ... a jak Cię dopadną "POGANIE" albo jakie inne "LUDY" z takim kijem i kręciołem...od razu na STOS za "czary" 1
PaPaDaNcE Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 i juz sobie kolega Grzesio ......pomarzyl........
Małkociniak Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Nie trzeba wracać a tak zamierzchłe czasy, to moje marzenie 2
Grzesiek Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 PaPaDance pomarzyć dobra rzecz.... Małkociniaku na to trzeba kilka tygodni wolnego i woooorek pieniędzy
Małkociniak Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 PaPaDance pomarzyć dobra rzecz.... Małkociniaku na to trzeba kilka tygodni wolnego i woooorek pieniędzy Nooooo, dlatego jest to moje marzenie.
grzegorzyk Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 E tam, ja to mam marzenie żeby na Zegrzu i Kanale Żerańskim wrócił rybostan z przed 10 lat.Albo nawet z przed 5.
Hesher Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Powyłączałem na fejsie większość mniej lub bardziej znajomych kretynów, szczególnie "politycznych". Opuściłem strefy spinningowe, rybomanie spinningowe i inne śmietniki grupowe. Dostałem kalendarz cegiełkę z Kociego Azylu. Teraz to juž chyba tylko puszka Coli i będzie kwita 1
fonix Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Mi się marzy, by ponton zamówiony pazernie na olx w końcu dotarł. Ale widzę to jakoś czarno
Recommended Posts