Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

miałem kiedyś perfection 1000 i żałujęże go sprzedałem. Od aero różnił się m. in. brakiem bodajże draga tj. hamulcem walki. Trwała mocna niezniszczalna konstrucja

Edited by Pawele
Posted

Witam,

miałem kiedyś perfection 1000 i żałujęże go sprzedałem. Od aero różnił się m. in. brakiem bodajże draga tj. hamulcem walki. Trwała mocna niezniszczalna konstrucja

Dzięki za odpowiedź, do czego go używałeś?

Posted

To stara nie do uwalenia konstrukcja w normalnym użytkowaniu. Znam dziadka, który ma taki model nawet nie serwisowany do tej pory. A o dziwo chodzi lepiej niż nie które nowe wynalazki. Wiadomo Stella to nie jest ale jak na tyle lat to naprawdę ukłony w stronę Shimano się należą...

Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...
Posted

Mam nowego (nawet nie ma jednej ryski) perfectiona 1000 z kartonikiem, zapasową szpulą i pełną dokumentacją. Z ciekawości zapytam ile taki egzemplarz może być wart?

Posted
Odpowiem trochę złośliwie -tyle jest wart ile zapłaci nabywca.Wystaw na portal aukcyjny - licytacja i się prędko przekonasz.Kokosów za niego nie będzie !
  • Like 1
Posted
To były takie ówczesne Catany. Proste, stosunkowo tanie (na rynkach cywilizowanego swiata) kolowrotki. Prawda, że niezłe konstrukcyjnie i materialowo a co za tym idzie trwale i niezawodne. Obecnie duza wartosc sentymentalno-kolekcjonerska. Praktyczna wartosc użytkowa średnia. Jak znajdzie się wyznawca eierzen o starym Shimano to obstawiam ze zaoferuje jakies 300 zł. Kokosów nie będzie