bar888 Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Witam , Wydaje mi się że dla wędkarzy wypuszczających ryby opłaty powinny być do 100 % wyższe .Zasugeruję to tym że grono takich wędkarzy jest bardzie etyczne i powinno to nieść za sobą konsekwencję wyższych opłat .Takie są realia . Pozdrawiam . 2
BOB Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 (edited) No, no ...mocne i przewrotne otwarcie "licytacji" Edited December 29, 2017 by BOB1
krzysiek Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Chyba, przepraszam, odwrotnie Poczytaj sobie o tagowaniu ryb łososiowatych, przeznaczonych do zabrania, na renomowanych łowiskach. Jak nie bierzesz ryb to opłaty powinny być do 100% niższe Jak chcesz wziąć np. 3 ryby, kupujesz sobie 3 tagi po 15EUR, chcesz 6 ryb, kupujesz sobie 3 tagi po 15EUR i kolejne 3 np. po 20EUR, itd.... 2
lukastrance Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Witam , Wydaje mi się że dla wędkarzy wypuszczających ryby opłaty powinny być do 100 % wyższe .Zasugeruję to tym że grono takich wędkarzy jest bardzie etyczne i powinno to nieść za sobą konsekwencję wyższych opłat .Takie są realia . Pozdrawiam . 3
bar888 Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 Intencje moje były że za większą stawkę zostali by opłaceni mięsiarze , ludzie nastawieni na korzyść związek pzw kupiłby takim miksery , sokowirówki , zamrażalki , słoiki , bilety na ksw ,Myślałem że szybciej to zniknie .ale jak to w życiu bywa nic nie jest pewne jedno że nic .Bob1 i Krzychu tak porostu mnie to wszystko śmieszy ta cała nasza kultura żal tego , a mogłoby by być ok .Niczego nie brakuje tak naprawdę .
fonix Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Pokłady ironii wskazują na przedwczesne rozpoczęcie zabawy sylwestrowej 9
BOB Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 (edited) Wybacz, ale złożoność Twojej (bar888) kombinacji myślowej jest dla mnie nie do ogarnięcia ... tym bardziej, że "szykuję" się mentalnie na nasze dzisiejsze spotkanie forumowe. A tam dopiero będzie się działo i na pewno nie będzie to no kill! Edited December 29, 2017 by BOB1
Artek Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Witam , Wydaje mi się że dla wędkarzy wypuszczających ryby opłaty powinny być do 100 % wyższe .Zasugeruję to tym że grono takich wędkarzy jest bardzie etyczne i powinno to nieść za sobą konsekwencję wyższych opłat .Takie są realia . Pozdrawiam .Widzę, że została Ci jeszcze wódka po świętach. 2
slawek_2348 Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 ... tym bardziej, że "szykuję" się mentalnie na nasze dzisiejsze spotkanie forumowe. A tam dopiero będzie się działo i na pewno nie będzie to no kill! Nie brać jeńców! dobijać rannych! Niech pole bitwy zaściele się ciałami bohaterskich synów Naszego Forum !!!! 1
bar888 Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 nie pije wódki jak jest okazja tylko jka mam chęć, a propos nie obchodzę świąt, pozdrowienia dla Tego forum . 1
bar888 Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 Deszcz pada na krzaki cierniste tak damo jak na kwiaty...
BOB Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Dobrze, że kwiaty potrafią na betonie urosnąć.To Forum i Ciebie szczerze pozdrawia 1
cyprys19 Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 nie pije wódki jak jest okazja tylko jka mam chęć, a propos nie obchodzę świąt, pozdrowienia dla Tego forum .Jesteś Mikołajem? Bo mam kilka reklamacji z ostatnich 10-ciu lat... 6
Piotrek Milupa Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Serdeczne pozdroBartek w formie Ja tam pojąłem aluzje ale dlatego że Cię znam. Mogę ponieść wyższą opłatę za No Kill ale pod warunkiem zniesienia niższej z zabieraniem, wtedy gotów jestem ponieść koszt utraty członków przez PZW. 2
bar888 Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 (edited) Chciałem pozdrowić. Również Hilary trump oraz Donalda Cliont którzy znalezli sie w dniu 09/11 w nie odpowiednim momencie Temu panu już nie polewamy. Pomylił fora Przy okazji szampańskiej zabawy - proszę o wstrzemięźliwość w pisaniu postów, bo po wytrzeźwieniu może być trochę wstyd Edited December 31, 2017 by woblery z Bielska
Recommended Posts