Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam .Skradziono  mi silnik spalinowy Mrecury 2,5km i echosondę Garmin 350c

w razie jakich kol wiek informacji lub ofert tego typy sprzętu proszę o kontakt tele,781166553

post-66219-0-82457800-1514896326_thumb.jpg

post-66219-0-55427300-1514896429_thumb.jpg

post-66219-0-65596500-1514896461_thumb.jpg

post-66219-0-71435600-1514896498_thumb.jpg

Posted

Jeśli myślisz tego typu kategoriami to gratulacje. Każdy chciałby odzyskac skradzioną i cenną rzecz mysle że Ty też. Ja osobiście chciałbym pomoć gdyby ktoś tego potrzebował....nie musisz się udzielać.

• Like 3
Posted

Pan Krzysztof jest ostatnio wyjątkowo aktywny i udzielający dobre rady ... wszędzie

• Like 3
Posted

To nie rada, to stwierdzenie, wielu ludzi w tych czasach charakteryzuj "moralność Pani Dulskiej", jeśli tylko będę w stanie to pierwszy dam Ci znać.

Złodziejom obcinał bym łapy.

Posted

Dzisiaj nerwowy dzień, wiem że każdy chciały pomóc. Doceniam.

Ale coraz bardziej wieże w to że wszystko na marne. Nie znajdzie się :( ktoś po prostu mnie obserwował jak wnoszę sprzęt do piwnicy w bloku(mieszkam w Lublinie) często jedzilem na ryby no może nie co dziennie ale 5-6x w miesiącu. Tylko moja piwnica została okradziena. Ktoś wiedzial że tam jest sprzęt. Masakra w głowie się nie mości. Dobrze ze nie zabrali tuby z wędkai i torby. Pozdrawiam.

Posted

To jeszcze pisz tu że coś wartościowego zostawili.

Tak poważnie zabieraj wędki do mieszkania i za szafę.

Tylko współczuć. Oby się znalazło.

Posted (edited)

To jeszcze pisz tu że coś wartościowego zostawili.

Tak poważnie zabieraj wędki do mieszkania i za szafę.

Tylko współczuć. Oby się znalazło.

chyba nie podejrzewasz kogoś z forum  :P  ;) ?

Michał pewnie okradły dresy na koks, co nie znają się na wartości innej niż silnik czy ekran. "Wędkarze" nie zapomnieli by o kijach itp itd

Nienawidze tych co kradną i tych co śmiecą..za małe kary.. 3maj sie i popytaj dyskretnie na dzielni..może piwko komuś trzeba postawić co jest poza podejrzeniami a wysiaduje pod sklepem  ..?

Edited by Krzysiek P
Posted (edited)
Kuźwa z forum czy nie. Mało istotne, jeżeli wlazł i ukradł to h.. mu w d... Nie twoje nie ruszaj. Tyle w temacie. Edited by z@nder
Posted

Michał pewnie okradły dresy na koks, co nie znają się na wartości innej niż silnik czy ekran. "Wędkarze" nie zapomnieli by o kijach itp itd

Nienawidze tych co kradną i tych co śmiecą..za małe kary.. 3maj sie i popytaj dyskretnie na dzielni..może piwko komuś trzeba postawić co jest poza podejrzeniami a wysiaduje pod sklepem  ..?

Podzielam opinię.

Są kije o wartości wyższej niż echo. Też by poszły.

Szkoda sprzętu. 

• Like 1
Posted
Dzięki chłopaki za wsparcie. Oczywiście będę śledził i szukał info. Może ktoś coś widział lub wie.z forum jasne że nikogo nie podajrzewam. Mam małe podejrzenie 2 osoby które sprzątają bloki. Oni mają klucze do wszystkich drzwi i widzieli mnie jak nie jedno krotnie wnoszę sprzęt do piwnicy. Jutro będę to sprawdzał. Ulotki już na klatkach wiszą. Sąsiedzi zdziwieni że takie miało miejsce od kilkunastu lat nic nie zginęło.
Posted

koksy i dresy takim rzeczami jak silnik to się nie zajmują, wolą komuś wpie..ol spuścić. Silnik ukradł jakiś osiedlowy złodziej, szkoda że psa nie było, ten mógłby gdzieś doprowadzić,miałem podobnie z kołami od auta.

Posted (edited)

Zgłoś do ubezpieczyciela, w ubezpieczenie mieszkania wliczana jest często piwnica. A być może odzyskasz kasę.

Edited by Pendergrast
Posted

Zgłoś do ubezpieczyciela, w ubezpieczenie mieszkania wliczana jest często piwnica. A być może odzyskasz kasę.

tak mam,

dzięki temu odzyskałem kiedyś chyba 70% wartości (po cenie zakupu) za skradziony rower...

Posted
Sprzątający mogli nadać...albo lokalny obserwator.