mjarecki Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Panowie , tak jak w tytule , proszę o namiar na jakąś sprawdzoną firmę która robi takie koszulki dobrej jakości i w rozsądnej cenie . Pozdrawiam , Jarek
Robert Crocker Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Panowie , tak jak w tytule , proszę o namiar na jakąś sprawdzoną firmę która robi takie koszulki dobrej jakości i w rozsądnej cenie . Pozdrawiam , JarekSzczupak Warmia ?
PrzemoT Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Szczupak Warmia ?Bodo Swarzędz Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
mjarecki Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 Szczupak Warmia ?normalnie jak Kojak , czyta w myślach 1
marcinesz Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Witam, Jak w temacie - chciałbym wykonać autorski projekt na bluzie technicznej.Czy ktoś z Forumowiczów mógłby polecić firmę, która wykonuje takie projekty na bluzach technicznych? A może ktoś z Redakcji Forum mógłby mi podać namiary na firmę, która wykonała projekt streetfishingowy dla Jerkbait.pl - jako że bardzo ładnie to wyszło . Z góry dzięki i pozdrawiam,Marcin
marcinesz Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Wielkie dzięki Panowie - sprawdzę, porównam i na pewno coś wybiorę. :good: .
elpojo Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Witam,Na kanwie coraz bardziej popularnych koszulek zawodniczych chciałbym zlecić wykonanie kilkunastu sztuk dla grupy przyjaciół. Opowie ktoś o doświadczeniach w realizacji podobnych projektów? Jak kształtują się koszty, może ma ktoś sprawdzonych wykonawców? Ewentualnie proszę o przekierowanie do odpowiedniego wątku, jeśli taki jest na forum bo nie znalazłem...
Marioo Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Polecam Madnness Fishing robią koszulki dla Strike pro Polska i wielu innych firm . Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
gringo Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Hejo, Kolego skontaktuj się z https://www.facebook.com/flyfishingpoland mam kilka ciuszków od Michała i trwałość i kolory powalają.
Rebel64 Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 (edited) Kolega @deichkind też się tym para. Edited August 3, 2018 by Darek64
Kacper.K Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Ja też polecam Michała "w szoku". Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 1
fish28 Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Ze swojej strony polecam sokalska.com to te koszulki które robione były na SFP 1
KRZYCHU SZ-EK Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 (edited) Witam czy ktoś z koleżanek kolegów coś może powiedzieć na ich temat warto czy lepiej se głowy nie zawracać https://www.gqprint.pl/koszulki-termoaktywne-longsleeve,pl,43#nazwa był bym wdzięczny za odp. Edited March 22, 2020 by KRZYCHU SZ-EK
Recommended Posts