harbuz1989 Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 (edited) Witam Kolegów i Koleżanki! Z racji tego, że nie mam talentu komputerowego, a jedyny program Paint również stawia zaporową ścianę, proszę Was o pomoc.Dla niektórych z Was jest to 5 minut roboty.Mianowicie potrzebuję logo dla swojego koła; dodam, iż wolałbym, aby ktoś wykonał je z chęci pomocy niż zarobku.Logo ma widnieć na stronie www, Facebooku oraz ubraniach.Czekam na odzew z Waszej strony. Zainteresowanym wyślę nazwę oraz obrazek, który chciałbym żeby się tam znalazł, chyba, że ktoś woli mnie zaskoczyć własnym pomysłem.Pozdrawiam i życzę udanego weekendu Edited January 13, 2018 by harbuz1989
Maciek_7 Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Na poczatku zapytam skad pomysl na to, ze stworzenie logotypu jest mozliwe w 5 minut? Poza tym odezwij sie na priv, zobaczymy Pozdrawiam
S.N. Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Na poczatku zapytam skad pomysl na to, ze stworzenie logotypu jest mozliwe w 5 minut? Miszyn impasibol No chyba, że ma to być tzw. logo kolanowe
ObraFM Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Wrzuć tutaj propozycję albo na marusXXmkXX.o2.pl- popatrzę.XX z adresu oczywiście do usunięcia.
S.N. Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Wrzuć tutaj propozycję albo na marusXXmkXX.o2.pl- popatrzę.XX z adresu oczywiście do usunięcia. Hmm, to po co te iksy ... ?
ObraFM Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Ty jako istota inteligentna wiesz o co chodzi- a spam-boot niech se pisze do mnie Po prostu szybciej jest skasować 20 spamów jak 200 ze skrzynki. 1
S.N. Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 W sumie o tym nie pomyślałem, ale też z tego forum jeszcze nic mi nie przyleciało ...
harbuz1989 Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 ja się na tym nie znam , nie wiem ile zajmuje zrobienie takiego loga 5 miałem pod ręką
Recommended Posts