RedJin Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Witam. Temat może się wydawać dziwny, ale postaram się wyjaśnić o co chodzi. Zostałem poproszony przez znajomego o zebranie przynęt które nie są dostępne w każdym sklepie, z przeznaczeniem na prezent dla innego spinningisty. Mi nie robi różnicy czy guma/wobler jest w torebce strunowej czy w pudełku albo innym blistrze, ale w tym przypadku prezencja jest istotna. Pytanie moje jest następujące- kto z szanownych Twórców obecnych na tym forum robi przynęty pakowane w jakieś jednostkowe/zbiorcze opakowania.? prosił bym o podzielenie się tą informacją. Jeśli chodzi o gumy to chyba Tomy robi w blistrach, czy ktoś jeszcze? przynęty z przeznaczeniem na szczupak/okoń. I z naciskiem na gumy.Dziękuję za wszelkie pomocne informacje.
S.N. Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Jak chodzi Ci tylko o blister to no kłopot. Każdy to może zrobić choć zapewne za niewielką dopłatą.
cys82 Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Koleżanka @ Eluska robi ładne opakowania na przynęty, ale raczej na blaszki....
Hesher Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Mam pudełka tekturowe z naklejką logo. Jak jest jakaś okazja to pakuję właśnie w ten sposób. Tyle, że nie gumy.
Recommended Posts