Małkociniak Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 (edited) Z nie zrozumiałych dla mnie względów zostało dwa razy usunięte ogłoszenie oferty sprzedaż. Może tak szanowny admin pofatygował by się i napisał z jakiego powodu usuwa ogłoszenie. Treść mu się nie podobała, fotki były nie wyraźne, naruszyłem regulamin, jeśli tak to czym, czy wstał lewą nogą ?Proszę o przywrócenie w dziale sprzedam ogłoszenia: Sprzedam Multika Johncoo 200 Edited February 3, 2018 by Małkociniak
Piotrek Milupa Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Z nie zrozumiałych dla mnie względów zostało dwa razy usunięte ogłoszenie oferty sprzedaż. Może tak szanowny admin pofatygował by się i napisał z jakiego powodu usuwa ogłoszenie. Treść mu się nie podobała, fotki były nie wyraźne, naruszyłem regulamin, jeśli tak to czym, czy wstał lewą nogą ?Proszę o przywrócenie w dziale sprzedam ogłoszenia: Sprzedam Multika Johncoo 200 Może Szanowny kolega zapozna się dokładnie z regulaminem i ostrzeżeniem jakie otrzymał.Multiplikator jest wystawiony na giełdzie w ogłoszeniu z 31.01.2018, więc ponowne wystawienie (nie tylko zresztą tego bo i wędka była wystawiona) jest złamaniem regulaminu. 7. Ogłaszający ma możliwość edycji ogłoszenia przez 60 minut od publikacji, później jest to zablokowane. Aktualizacja / zmiana treści ogłoszenia następuje wyłącznie poprzez dodanie nowego postu przez ogłaszającego. Zakazane są wszelkie próby obchodzenia zasad aktualizacji ogłoszeń, w szczególności poprzez wielokrotne wystawianie tego samego towaru na sprzedaż/ wymianę. Ogłoszenie wystawiane jest na okres 15 dni i po tym okresie sprzedający może wystawić przedmiot ponownie. 3
Recommended Posts