Skocz do zawartości

Japan Tackle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem Szanowni Państwo,

mam proste pytanie: jakie macie, jeśli w ogóle, opinie na temat ww. dostawcy? Polecacie, odradzacie, brak zdania. A może zarejestrowaliście jakieś, filmy nakręcone ukrytą kamerą z pokątnych transakcji...

A swoją drogą, interesujące, czy w powitaniu powinienem był napisać Państwo czy Panowie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,

Juna Sonodę i Kayo Sonodę właścicieli JapanTackle mogę polecić z zamkniętymi oczyma. Kupowałem od nich i obsługa była pierwszorzędna. Ponadto są skłonni do współpracy (jeśli wiesz o co chodzi). Niestety niekiedy ceny ich sprzętu są droższe niż na eBayu od Ginrinpeche, u którego zrobiłem większość zakupów. Również za bardzo nie chcą negocjować cen. Tak więc najpierw zobacz na eBayu u Ginrinpeche, a później w razie czego na japantackle.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
Remku, kurde, jesteś niezawodny. Polegam na Tobie jak na Zawiszy (tym historycznym), mimo, że Cię na oczy nie widziałem; cud socjotechniki. Może powinieneś wystartować w jakichś wyborach? Jeśli mi jeszcze powiesz, że masz mapę batymetryczną jeziora Blizno, to założę komitet wyborczy! Pozdrawiam
Opublikowano

Remku, kurde, jesteś niezawodny. Polegam na Tobie jak na Zawiszy (tym historycznym), mimo, że Cię na oczy nie widziałem; cud socjotechniki. Może powinieneś wystartować w jakichś wyborach? Jeśli mi jeszcze powiesz, że masz mapę batymetryczną jeziora Blizno, to założę komitet wyborczy! Pozdrawiam

<_< <_< <_< :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

Remak ma wszystko,nawet moją krótkofalówkę :mellow: :mellow: :mellow: ,przepraszam nie miał Adasiowego polarka :(

Pozdrawiam Gromit

Gromit, byłem posądzony o to, że mam :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Ta pani od Kebaba mowila ze jakis wysoki Pan przyniosl polar, wiec nigdy nic nie wiadomo....

Nowlaśnie a niewielu wysokich osób bylo na zlocie :D

Jeszcze się dowiedzmy kto jadl kebaby i pole poszukiwań się zawęzi :mellow: :D