Grego Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Czołem Szanowni Państwo,mam proste pytanie: jakie macie, jeśli w ogóle, opinie na temat ww. dostawcy? Polecacie, odradzacie, brak zdania. A może zarejestrowaliście jakieś, filmy nakręcone ukrytą kamerą z pokątnych transakcji... A swoją drogą, interesujące, czy w powitaniu powinienem był napisać Państwo czy Panowie. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J
remek Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Cześć,Juna Sonodę i Kayo Sonodę właścicieli JapanTackle mogę polecić z zamkniętymi oczyma. Kupowałem od nich i obsługa była pierwszorzędna. Ponadto są skłonni do współpracy (jeśli wiesz o co chodzi). Niestety niekiedy ceny ich sprzętu są droższe niż na eBayu od Ginrinpeche, u którego zrobiłem większość zakupów. Również za bardzo nie chcą negocjować cen. Tak więc najpierw zobacz na eBayu u Ginrinpeche, a później w razie czego na japantackle. PozdrawiamRemek
Grego Opublikowano 4 Października 2006 Autor Opublikowano 4 Października 2006 Remku, kurde, jesteś niezawodny. Polegam na Tobie jak na Zawiszy (tym historycznym), mimo, że Cię na oczy nie widziałem; cud socjotechniki. Może powinieneś wystartować w jakichś wyborach? Jeśli mi jeszcze powiesz, że masz mapę batymetryczną jeziora Blizno, to założę komitet wyborczy! Pozdrawiam
mifek Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Remku, kurde, jesteś niezawodny. Polegam na Tobie jak na Zawiszy (tym historycznym), mimo, że Cię na oczy nie widziałem; cud socjotechniki. Może powinieneś wystartować w jakichś wyborach? Jeśli mi jeszcze powiesz, że masz mapę batymetryczną jeziora Blizno, to założę komitet wyborczy! Pozdrawiam <_< <_< <_<
Gromit Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Remak ma wszystko,nawet moją krótkofalówkę ,przepraszam nie miał Adasiowego polarka Pozdrawiam Gromit
remek Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Remak ma wszystko,nawet moją krótkofalówkę ,przepraszam nie miał Adasiowego polarka Pozdrawiam Gromit Gromit, byłem posądzony o to, że mam PozdrawiamRemek
Gromit Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 A to stawia Cię nieco w korzystniejszej sytuacji Pozdrawiam Gromit
Xavi Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Ta pani od Kebaba mowila ze jakis wysoki Pan przyniosl polar, wiec nigdy nic nie wiadomo....
Trout Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Ta pani od Kebaba mowila ze jakis wysoki Pan przyniosl polar, wiec nigdy nic nie wiadomo.... Nowlaśnie a niewielu wysokich osób bylo na zlocie Jeszcze się dowiedzmy kto jadl kebaby i pole poszukiwań się zawęzi
rognis_oko Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 Przypuszczam, że ten wysoki ktoś to był Adam z Adasiem na plecach...
Rekomendowane odpowiedzi