Andrzej Stanek Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Nie wiem czy o to Ci chodzi, "islandzka owca"... z fotek podobne.http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/siersci-hareline-icelandic-sheep-hair-g6-a213-p1326-k7368.html
hi tower Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Pike Terror Flies: https://pl-pl.facebook.com/piketerror/Chłopaki będą mieli swój towar na Rybomanii, stoisko Flyhouse.
Kuba Standera Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Jak chcesz naprawdę dobrą jakość,ale to taką, ze jak wyjdzie z paczki to powiesz WOW to źródło jest tylko jedno : Krzysztof Kozłowski via facebook, tutaj chyba był albo i jeszcze jest jako naczelny.Może ciut drożej, ale różnica olbrzymia i jest to snowrunner a nie owca, róznica we wchłanianiu wody olbrzymia 1
Krzysztof23 Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Jestem tutaj i czuwam towar jest tylko trzeba zafarbować . 2
1kofly Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Poproszę o info jeżeli byłby dostępny. Potrzebuję biały, czarny i szary. Mail: kofly@op.pl Pozdrawiam Paweł Kowalski
bigtrout Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 jak będzie gotowy tez przytulę parę kolorówbigtrout@wp.pl
Kuba Standera Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Ja w snowrunnera od Krzyśka wsiąkłem tak, ze niedawno, przy przeprowadzce warsztatu znalazłem pudło z syntetykami. Leżało sobie zagubione półtora roku...A łowię prawie wyłacznie na duze streamery. Do tej pory nie miałem materiału, który zrobiłby mi takie przemeblowanie Szczególnie te z długim włośiem - hak, nitka, dwa pęczki zawiązane hollow fly, troszkę flasha i mucha gotowa. 1
Marszal Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Krzysztof, to i ja piszę się na białego, czarnego, szarego, czerwonego i niebieskiego.
Darek K Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Też bym się pisał na biały, czarny, pomarańcz i może czerwony i niebieski.
Kacper.K Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Panowie, wiem że Krzysiek ma najlepszy towar ale piszcie do niego bezpośrednio na PW, nie zaśmiecajmy wątku, bo się giełda zrobiła. 1
Recommended Posts