Witam,podeślij link do tych portek
Proszę bardzo:
https://www.ebay.co....872.m2749.l2649
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 04 wrzesień 2018 - 17:50
Napisano 04 wrzesień 2018 - 18:45
Napisano 04 wrzesień 2018 - 18:51
A ta rozmiar L to na jaka posture i wielkość stopy jeśli można wiedzieć.
Napisano 05 wrzesień 2018 - 07:09
siema, ktoś będzie brał te "gacie'? Chętnie się dołożę do zmówienia.
Napisano 05 wrzesień 2018 - 07:45
Przesyłka jest darmowa, nie ma sensu brać więcej niż jedną parę w jednym zamówieniu bo jeszcze podatek przywalą.
Napisano 05 wrzesień 2018 - 08:42
Użytkownik Żbiku edytował ten post 05 wrzesień 2018 - 08:44
Napisano 05 wrzesień 2018 - 08:54
Kiedy testy śpiochów?
Nie mam pojęcia kiedy będę nad rzeką a do wanny w nich nie zamierzam wchodzić Może w sobotę się uda wyskoczyć. Buty, które mam przenaczone do brodzenia są chyba trochę za małe do tych skarpet ale na razie muszą wystarczyć.
Jak je zamoczę dam znać o efekcie. W razie gdyby mocno przeciekały zostaną na łódkę i do przedzierania się przez zroszone wysokie chaszcze. W tej cenie nie mam co narzekać.
Napisano 06 wrzesień 2018 - 14:35
Napisano 09 wrzesień 2018 - 10:33
Napisano 20 wrzesień 2018 - 21:08
Napisano 21 wrzesień 2018 - 07:15
Napisano 22 wrzesień 2018 - 08:54
Wczoraj miałem nockę na Wiśle. Wyprawa wymagała sporego spaceru po brzegu, następnie brodziłem zanurzony po klejnoty. Śpiochy nie puściły, nogi po kilku godzinach suche.
Natomiast gdyby ktoś myślał o zakupie poniższych butów z Decathlonu z zamiarem użycia ich do brodzenia to stanowczo odradzam:
https://www.decathlo...id_8492095.html
Podeszwa jest zbyt miękka, trzymania w kostce praktycznie nie ma. Są lekkie i w miarę szybko schną ale to zdecydowanie za mało. Wczoraj bardzo niepewnie stąpało mi się w nich po kamieniach. Będę musiał zakupić jakieś buty BHP.
Napisano 22 wrzesień 2018 - 13:10
Hej!
To nie są buty do brodzenia
Wojtek , każde są do brodzenie , ale niektóre tylko raz.
Napisano 22 wrzesień 2018 - 13:41
Hej!
To nie są buty do brodzenia
Napisano 05 październik 2018 - 20:30
A jak z odzieza pod spiochami? Jest tam miejsca w miare zeby zima w nich latac czy niezbyt? I czy nadadza sie do latania po trZcinach i innych chaszczach czy za delikatne?Wczoraj miałem nockę na Wiśle. Wyprawa wymagała sporego spaceru po brzegu, następnie brodziłem zanurzony po klejnoty. Śpiochy nie puściły, nogi po kilku godzinach suche.
Natomiast gdyby ktoś myślał o zakupie poniższych butów z Decathlonu z zamiarem użycia ich do brodzenia to stanowczo odradzam:
https://www.decathlo...id_8492095.html
Podeszwa jest zbyt miękka, trzymania w kostce praktycznie nie ma. Są lekkie i w miarę szybko schną ale to zdecydowanie za mało. Wczoraj bardzo niepewnie stąpało mi się w nich po kamieniach. Będę musiał zakupić jakieś buty BHP.
Napisano 06 październik 2018 - 05:58
A jak z odzieza pod spiochami? Jest tam miejsca w miare zeby zima w nich latac czy niezbyt? I czy nadadza sie do latania po trZcinach i innych chaszczach czy za delikatne?
Pozdrawiam,
Michał
Szybki tap
Napisano 13 listopad 2018 - 15:00
Witam.
Czy ktoś używa tych portek - Snowbee SFT Breathable Stockingfoot Chest
Potrzebuje jakiejś rzetelnej opinii tych spodniobutów
Napisano 21 listopad 2018 - 16:48
Witam.
Czy ktoś używa tych portek - Snowbee SFT Breathable Stockingfoot ChestPotrzebuje jakiejś rzetelnej opinii tych spodniobutów
Może akurat nie ten model ale miałem wersję z zameczkiem chyba prestige i biegam też w neoprenach tej firmy. Oddychacze wytrzymały sezon co przy moich umiejętnościach do dziurawienia gaci to sporo. Neopreny zdzieram od 2 lat i oprócz moczenia w kroku(łał jak to zabrzmiało) gdzies pewnie puszcza delikatnie szew sprawują się bez zarzutu
Napisano 08 grudzień 2018 - 15:05
Witam wszystkich forumowiczów. Pewnie wiele takich tematów się przewijało ale ja zwracam się do Was z konkretnym pytaniem gdyz nie wiem na co się zdecydować i mam nadzieję że będziecie w stanie mi pomóc. Mianowicie chodzi o wybór spodniobutow. Zastanawiam się pomiędzy ; http://pleciona.pl/p...jIaAlsNEALw_wcB , a Taimen River Waders (2018) Set 2. Łowił będę w niewielkich rzeczkach. Brzegi w większości trudno dostępne. Dodam tez , że sporo chodzę na takim wypadzie . Będą to moje pierwsze spodniobuty i wolałbym coś wygodniejszego , nawet jeżeli miałoby być to trochę droższe. Z góry dziękuję za odpowiedź. [2018-12-07 13:03]
Użytkownik bartsiedlce edytował ten post 08 grudzień 2018 - 15:29
Napisano 08 grudzień 2018 - 16:37
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty Hodgman?Napisany przez Guzu , 12 mar 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty VisionNapisany przez kalenji84 , 25 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Neopreny BehrNapisany przez kalenji84 , 21 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Śpiochy, spodniobuty i buty MikadoNapisany przez aczarny , 14 sty 2014 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty dla kobietyNapisany przez Eluska , 25 wrz 2016 śpiochy, wodery |
|
|
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych