Lepiej wybrać Vision Tank nowe z gwarancją czy Simms Freestone nowe ale z gwarancją w stanach (czyli jakby bez gwarancji) z drugiej ręki? Śpiochy w zbliżonej cenie.
Użytkownik Pasta edytował ten post 29 styczeń 2019 - 22:43
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 29 styczeń 2019 - 22:42
Użytkownik Pasta edytował ten post 29 styczeń 2019 - 22:43
Napisano 30 styczeń 2019 - 16:28
Napisano 02 luty 2019 - 22:04
Łazi ktoś w Tank Waders od Visiona, jeśli tak to jak jest z ich jakością/trwałością?
https://www.hurch.pl...ry/tank-waders/
Napisano 04 luty 2019 - 08:58
Łazi ktoś w Tank Waders od Visiona, jeśli tak to jak jest z ich jakością/trwałością?
https://www.hurch.pl...ry/tank-waders/
Napisano 03 marzec 2019 - 17:53
Wiem że jest to temat milion razy wałkowany, do tego stopnia ,że im więcej czytam tym mniej wiem. Może ktoś z Was podpowie początkującemu brodzącemu, który chce się przestawić z stomilowskich woderów na oddychacze.
Celuję w półke gdzieś do 1300zł - musi coś zostać na buty.
https://bogdangawlik...-Wodery-H5.html
vs.
https://bogdangawlik...Tech-20000.html
Będą używane głównie na nizinnych rzekach... mniejszych i większych... błoto/krzaki itp nizinny folklor.
Zależy mi na wytrzymałości. Fajnie gdyby się dało w tym chodzić (nie łowie całymi dniami w 3 miejscach)
i żeby jajeczka się nie uparowały gdy słonko przyświeci.
Pomozecie ?
Dziękuję
Napisano 04 marzec 2019 - 07:54
Napisano 08 marzec 2019 - 08:49
Hodgman ma tak cienką skarpetę, ze dziurawi się jak staniesz na trawie .
Napisano 07 kwiecień 2019 - 06:57
Napisano 07 kwiecień 2019 - 19:45
Nigdy wiecej Visiona, jak dla mnie padaka, kurtka i spiochy po jednym sezonie uzytkowania nadaje sie na smietnik. Patagonia albo simmsy jak sie ma budzet. Lepiej raz dobrze zaplacic i sie ma spokoj, no i roznica jest, nawet nie ma co porownywac moim skromnym zdaniem.
Napisano 14 kwiecień 2019 - 21:13
Użytkownik SzymonP edytował ten post 14 kwiecień 2019 - 21:28
Napisano 17 kwiecień 2019 - 15:10
Co do kurtałki, może być sporo uszkodzeń na małej powierzchni od użytkowania, niewidocznych na pierwszy rzut ok. Kurtka do kosza, a wodery do "wiecznego" klejenia....
ps Dużo wędkarzy wybiera firmy słynące z serwisu na medal, jednak co wtedy gdy więcej produkt czasu spędza w naprawie niż w użytkowaniu? Lub jedziemy na ryby, nie rzadko kawałek drogi, zaczynały łowić, i czujemy jak nam "jajka" się kurczą od bezpośredniego kontaktu z chłodną wodą...
Użytkownik Paweł nizinny edytował ten post 17 kwiecień 2019 - 15:17
Napisano 18 kwiecień 2019 - 12:12
Napisano 18 kwiecień 2019 - 12:55
Co do kurtałki, może być sporo uszkodzeń na małej powierzchni od użytkowania, niewidocznych na pierwszy rzut ok. Kurtka do kosza, a wodery do "wiecznego" klejenia....
ps Dużo wędkarzy wybiera firmy słynące z serwisu na medal, jednak co wtedy gdy więcej produkt czasu spędza w naprawie niż w użytkowaniu? Lub jedziemy na ryby, nie rzadko kawałek drogi, zaczynały łowić, i czujemy jak nam "jajka" się kurczą od bezpośredniego kontaktu z chłodną wodą...
Masz Paweł rację. Też poszedłem tą drogą. Śpiochy wymieniano mi siedmiokrotnie (w okresie ok 5 lat).
Na ryby zawsze wożę 2 pary. Za stary jestem żeby w wodzie ok 2C, pozwolić sobie na mokre "pisanki" (z uwagi na zbliżające się Święta).
Napisano 20 kwiecień 2019 - 09:57
Masz Paweł rację. Też poszedłem tą drogą. Śpiochy wymieniano mi siedmiokrotnie (w okresie ok 5 lat).
Na ryby zawsze wożę 2 pary. Za stary jestem żeby w wodzie ok 2C, pozwolić sobie na mokre "pisanki" (z uwagi na zbliżające się Święta).
Chyba najbardziej optymalne rozwiązanie.
Swoją drogą, chyba nie ma kozaka co by jajka wsadzał bezpośrednio w 2C, no może jakiś wielbiciel sado-maso....
Napisano 20 kwiecień 2019 - 19:05
Panowie,
Może nie doczytałem, ale jak nazywa się ten Gość, lub Firma w PL, która robi śopiochy na zamówienie?
Napisano 20 kwiecień 2019 - 20:25
Napisano 24 kwiecień 2019 - 22:49
Napisano 24 kwiecień 2019 - 22:59
jak Cie stac to tylko patagonia
sam uzywam galeosow 2 sezon, laze po krzarach, nie szczypie sie z nimi wogole.
nic nie cieknie. mialem wczesniej duzo budzetowych gaci. wszystko bardzo szybko zaczynaly leciec
patagonia to inna liga.
polecam
Napisano 24 kwiecień 2019 - 23:16
Napisano 24 kwiecień 2019 - 23:31
Flyhouse, ale przecież można użyć gugla ...
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty Hodgman?Napisany przez Guzu , 12 mar 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty VisionNapisany przez kalenji84 , 25 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Neopreny BehrNapisany przez kalenji84 , 21 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Śpiochy, spodniobuty i buty MikadoNapisany przez aczarny , 14 sty 2014 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty dla kobietyNapisany przez Eluska , 25 wrz 2016 śpiochy, wodery |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych