damianb Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Cześć! na wstępie chciałbym przywitać się z każym zapalonym luremaker'em. Wieczorna dłubanina przy woblerkach to moja druga pasja, oczywiście zaraz po wędkarstwie spinningowym.Temat założyłem by na bieżąco informować/dzielić się z Wami postępem prac, nowymi modelami ........dziś powstały dwa nowe wzory "Sąpólek": 3
kooper82 Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Bardzo ładne woblerki . PS zaraz Janusz napisze, że ladniej wygladają już okończone woblery :) 2
woblery z Bielska Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Skoro Piotr już mnie wyręczył. napiszę tylko - witaj we własnym wątku
ag53 Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Witam, woblery i bez sterów prezentują się bardzo dobrze.
S.N. Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Witam, woblery i bez sterów prezentują się bardzo dobrze. Jednakowoż ze sterami wyglądają lepiej
kooper82 Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Kolego jak mogę coś podpowiedzieć to :1. pod oczka wyfrezuj otworki - oczka ładnie się osadzą 2. ja jak lakieruje , to w oczko na dupce wkładam skobelek z drutu , to sprawia, że lakier ładnie spłynie na drucik i nie będzie takiego zgrubienia na oczku 3. oczka czyszczę po każdej warstwie lakieru, wtedy ładnie lakier się ułoży
damianb Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Wszystko było przed ostatecznym czyszczeniem. Jasne to jest
Recommended Posts