woblerek48 Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 witam Obecnie w naszym rejonie Policja soli mandaty za spożywanie piwa nad rzeką szczególnie dla wędkarzy.Czy rzeka jest miejscem publicznym ?Czy wyszły jakieś nowe przepisy na ten temat.
sero1975 Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Tak właśnie weszły. Generalnie co do zasady teraz będze tak,że to gmina ustala czy można sie napić czy nie . Wczoraj w któryś wiadomościach bylo to ogłoszone - w Wawce będzie można pić na lewym brzegu a na prawym prohibicja (poprawcie mnie jak pomyliłem brzegi ) 3
BOB Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Zgadza się. W Wawie, strona praska przestaje spożywać( ) no bo ustawa Ciekawe czy w Mieście Kraka będzie można pić od strony smoka czy nie?
bob74 Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 ...w szczegółach od Płyty Desantu do KS Spójnia, od brzegu rzeki do krawędzi ścieżki rowerowej lub dla pieszych, w zależności, która jest bliżej wody na wyznaczonym odcinku...szczegóły na TVN Warszawa
sero1975 Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Niestety z tego co mi wiadomo zimny Lech nie będzie dostępny dla krakusów . ps.piękną macie Wisłę w Warszawie i okolicach. Wczoraj jechałem do Otwocka przez most na rzece i naprawdę byłem pod dużym wrażeniem ... 1
Recommended Posts