Jump to content

Recommended Posts

Posted

Z racji dużej ilości tematów na temat wyboru echosondy, opisów modeli i przetworników chciałem się dowiedzieć ( ze swojej ogromnej wrodzonej ciekawości ) co w trawie piszczy oraz jakich sprzętów używają forumowi koledzy. Nie chodzi mi o opisywanie co jak do czego - tylko bardziej o statystykę. Jest kilka wątków typu : "Nasze zestawy sandaczowe lub zestawy boleniowe" to może taki wątek byłby dla kogoś inspiracją przy zakupie swojej zabawki. 

Zaczynając ode mnie ( jeszcze ) Humminbird Helix 7 SI CHIRP GPS G2 ( w planach przesiadka na 9-10" ).

• Like 1
Posted (edited)

Od roku 92SV Chirp z mapami BlueChart + przetwornik GT-40 i w ciągu najbliższych kilku lat nie zamierzam zmieniać. Nie widzę sensu ale zaznaczam że łowię tylko i wyłącznie szczupaki. 

Edited by godski
Posted (edited)

Przez dwa lata echomap 91sv z GT40. Od tego sezonu Elite 9ti jako glowna  i Striker 5  do wertykala

Edited by d.daz76
Posted

Dragonfly-5 PRO CHIRP GPS  . Widzę że moje to maleństwo, ale fajnie i czytelnie pokazuję nawet w ostrym słońcu 

Posted

A u mnie tak jak u założyciela wątku - po przesiadce z Marka 5x Pro używam Humminbird Helix 7 Chirp SI GPS G2N . Urządzenie absolutnie spełniające moje oczekiwania i chyba idealny kompromis pomiędzy funkcjonalnością a mobilnością i jeszcze kompaktowymi rozmiarami . I tak mam lekkiego kaca moralnego , że nie wykorzystuję pewnie z połowy dostępnych funkcji ale to , czego używam na co dzień wprawia mnie ciągle i wciąż w stan zachwytu  :D .

• Like 2
Posted

Podstawowa to: Humminbird HELIX 12 CHIRP SI GPS,

jako dodatkowa do nawigacji i 360 Imaging Transducer to: Humminbird 1198c SI Combo,

dla kolego na łodzi, co by nie musiał do mnie chodzić :) Humminbird HELIX 10 SONAR GPS

Posted

Były Mark 5x, Hook 5, Striker 7sv + 52, później +40, Go7 XSE z Totalscan i Elite 9Ti, Echomap CHIRP 92sv z GT40, a będzie GPSMAP 1022xsv + GT30 i Arimar P79.

Guest buszmen
Posted

U mnie Deeper  pro+ na lód i na kajak

• Like 1
Posted
U mnie Deeper pro+ zastapil strikera 7sv z racji mobilnosci do tego mala kamera podwodna i w zupelnosci wystarcza
  • Like 1