remek Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 Cześć,Wyobraźcie sobie, jakie tortury przechodzi każdego lata, zwłaszcza tego gorącego lata, taki zwykły łowca szczupaków. A spinningista? Tortura potęguje się wprost proporcjonalnie do wzrostu temperatur. Jeżeli jesteśmy spinningistą brzegowym to praktycznie jesteśmy zdani na łaskę naszego oprawcy – czyli letniej aury. Nasze szanse maleją z każdym dniem upałów i słonecznej pogody aż do zera. Szczupaki odpływają w siną dal. Hmmmm i co tu począć? ... No właśnie co począć? O tym w artykule Pitt'a. Zapraszam serdecznie! PozdrawiamRemek
Friko Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 @pitt super te zdjecia kleni sa, zwlaszcza te na tle krystalicznej gorskiej wody. A ten grubas zlowiony na roacha - wow Kleń jest dla mnie najpieknieszą rybą i pierwszą wedkarską miłością - pierwszą rybą jaką złowiłem na spinning był właśnie klenik Artykuł jakoś nostalgicznie mnie nastroił -myślę że będę często do niego wracał, gratuluję i pozdrawiam
Marcin Goralewski Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 rowniez gratuluje i zdjec i rybek i przyżyćz mojego punktu widzenia, tego zbierającego informacje, przydałoby się więcej właśnie informacji, np o kijku
Trout Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 Brawo Pitt.Niepowiem ciekawy artykul,ciekawe zdjęcia szczególnie te z kleniami w krystalicznie czystej wodzie.Bajka jednym slowem Wlaśnie jak wspomnial @MGOR co ciekawego wymyślileś na te klenie,co za kija kazal sobie zbudować
Artech Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 @PittRewelacyjny artykuł i super rybki. Tak jak poprzedników także interesuje mnie co to za cudowny kijek kazałeś sobie wyprodukować.
pitt Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 no ciesze sie, ze sie podoba, dziekuje ten kijek to batson RX6, o dlugosci 2.75 metra, blank o mocy 6-10 lb, cw. 3-14 gram, akcja moderate-fast plus 10 przelotek fuji alconiteuzywam mlynka zebco (na razie) rozmiar 520, wchodzi na niego 150 metrow zylki 0.16 i na taka tez lowie @remek, prosze zajzyj na priva dziekuje z gory
phalacrocorax Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 Pitt, super artykuł. Baaaaaardzo mi się podoba.
Roch Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 ...artykuł fajny, z jajem, fotki grzejące jak Playboy'u i w ogóle, ale jedna informacja cenną jest dla mnie szczególnie -ta o koledze-maniaku, za sprawą którego żona pogląd zmieniła. Bardzo, bardzo cenna informacja! Dziękuję!
Mateusz Baran Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 @Pitt - super! Ucałuj żonę i Marcella!!! W przyszłym roku złowisz tego 70+cm <_<
pitt Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 jak to w przyszlym? to ten ostatni 70-tak sie nie liczy?
jerzy Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 Świetny artykuł Pitt, Zdjęcia tez doskonałe. Mam tez kilka pytań, czy próbowaleś łowić klenie na jakiejś rzece w Szwajcarii, czy tylko na tym krystalicznie czystym jeziorem? Czy próbowałeś łowić klenie na tak delikatne przynety za pomoca zestawu castingowego?gratulacje i pozdrowienia Jerzy W
pitt Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 dziekuje po raz kolejny nie lowie w rzekach, bo szwajcarskie rzeki przypomninaja bardziej dunajec niz pasleke, te spokojniejsze odcinki sa zbyt daleko odemnie (wiem ze jestem leniwy i ze nie chce mi sie jechac 100 km ... ale po co, skoro woda pod samym nosem) castingiem praktycznie nie lowie ponizej 15 gramow bo z roznych powodow wole spina
pablom Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 artykuł zajefajny, aż mnie skręca aby wykorzystać ostatnie(?) promienie słoneczne i jeszcze teraz poszukać kleni, a mam taką rzeczke którą można przeskoczyć ale pływają w niej klenie ok.60cm
ziuta Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 Bardzo ciekawy artykuł. Podoba mi sie zwłaszcza osobiste podejście do tematu. Mam nadzieje że ciąg dalszy nastąpi i zobaczymy fotki kleni 70+, czego ci oczywiście życze Pozdrawiam
TeeS Opublikowano 14 Października 2006 Opublikowano 14 Października 2006 @Pitt, brawo, pieknie sie czyta. Gratuluje kleni!Ja osobiscie czekam na zdjecie 80taka Pozdrowienie dla rodziny. Tomek
rocky Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 To luuuuuuuubię! Teraz żałuję ,że moja żona nie miała okazji poznać maniaka Baloo,choć na mnie nie zrobił szczególnego wrażenia
remek Opublikowano 16 Października 2006 Autor Opublikowano 16 Października 2006 Cześć,Dodałem jeszcze kilka nowych zdjęć. Pitt, nie daje za wygraną PozdrawiamRemek
Mateusz Baran Opublikowano 16 Października 2006 Opublikowano 16 Października 2006 @Rocky, Mariusz - masz szczęście, że żona mnie nie poznała... <_< choć na mnie nie zrobił szczególnego wrażenia - masz jakieś złe wspomnienia?!? <_<
rocky Opublikowano 16 Października 2006 Opublikowano 16 Października 2006 Pora by wypracować jakieś nowe wspomnienia
rognis_oko Opublikowano 18 Października 2006 Opublikowano 18 Października 2006 @Pitt, dopiero teraz miałem okazję zapoznać się z twoim artykułem.Bardzo miło się czytało i jest sporo ciekawych zdjęć.Gratuluję rybek! Gratulacje należą się także dla twojego syna. Czy rekord 63cm został pobity?
Mateusz Baran Opublikowano 18 Października 2006 Opublikowano 18 Października 2006 Jeli mnie pamięć nie myli to chyba rok temu lub tej wiosny @Pitt donosił o klocku 67cm na Rocha. Także rekord jest nieco wyżej... Spokojnie, jest tam sporo 70+ - to tylko kwestia czasu.
pitt Opublikowano 18 Października 2006 Opublikowano 18 Października 2006 mialem w tym roku 64 cm i moj mlody tez, mial tez 63 cm i ja drugiego najwiekszego 61 cm ... i mialem tez 70-taka (na poczatku pazdziernika) ale go nie licze, bo nie moglem ryby podebrac i dalem jej odplynacte 68 cm z zeszlego roku to slidera 10
rognis_oko Opublikowano 18 Października 2006 Opublikowano 18 Października 2006 No tak, złowiłeś przecież tego dużego na slajdka. Napadać, napadać, chcę zobaczyć na zdjęciu klenia ponad 70.
Mateusz Baran Opublikowano 19 Października 2006 Opublikowano 19 Października 2006 @Pitt - czemu ja nic nie wiem o tym 70taku?!? i czemu nie mogłeś go podebrać?!?
pitt Opublikowano 19 Października 2006 Opublikowano 19 Października 2006 @matek, ja mam taki zapier ... mam tyle pracy, ze nie moge sie ze wszystkim wszystkim dzielic ... nawet wiadomosciami nie moglem go podebrac, bo zahaczalem go ze skarpy, grasowaly okonie, myslalem ze zlapie jakiegos garbusa i usiadl mi taki kaban, na winde nie daloby rady no i sam bylem, gdyby byl ze mna junior, to przynioslby podbierak z auta a inaczej nie dalo rady, jak bedziesz w maju to ci pokaze ta skarpe i sam zobaczysz
Rekomendowane odpowiedzi