Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbyt wiele serca włożyłem w moją płoteczkę! Żeby jeszcze toto nie chodziło jak trzeba... Żeby jeszcze nie było łowne... Ale było!

Krótko: postanowiłem nie odpuszczać. Poprosiłem zaprzyjaźnionego WuCeWuJa, Wieszaka, o pożyczenie maski do nurkowania. Spotkaliśmy się na Rydwanie (moja żwirownia). Płuca i wzrok dopisały. Trzecie zanurzenie okazało się szczęśliwe. Stała na czystym żwirku, metr od granicy ze strefą zielska.

Teraz czeka ją remont. Lakier znowu oblazł, a drewno całkowicie nasiąkło. Ale ją mam :D

Wieszak zaopatrzył mnie też w zapas suchutkiej lipy, więc wkrótce ruszy produkcja gliderów. Zima nie będzie taka zła!

• Like 2
Opublikowano

Zbyt wiele serca włożyłem w moją płoteczkę! Żeby jeszcze toto nie chodziło jak trzeba... Żeby jeszcze nie było łowne... Ale było!

Krótko: postanowiłem nie odpuszczać. Poprosiłem zaprzyjaźnionego WuCeWuJa, Wieszaka, o pożyczenie maski do nurkowania. Spotkaliśmy się na Rydwanie (moja żwirownia). Płuca i wzrok dopisały. Trzecie zanurzenie okazało się szczęśliwe. Stała na czystym żwirku, metr od granicy ze strefą zielska.

Teraz czeka ją remont. Lakier znowu oblazł, a drewno całkowicie nasiąkło. Ale ją mam :D

Wieszak zaopatrzył mnie też w zapas suchutkiej lipy, więc wkrótce ruszy produkcja gliderów. Zima nie będzie taka zła!

O rany! Jak to przeczytałem to mało nie spadłem z krzesła. Gratulacje! Zapytaj czy widziała światło w tunelu :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Friko napisał:

Powies na scianie nad kominkiem, bo jak drugi raz odstrzelisz...

1. Ona ma szczupaki aportować, a nie wisieć nad kominkiem.

2. Nie mam kominka :(

Zdarłem z niej dzisiaj wszelakie powłoki, bo była nasiąknięta jak gąbka. Teraz schnie. :D

• 6 lat później...
Opublikowano

Siłą rzeczy to już wyjątkowy wobek, więc przynajmniej dowiązuj go do zestawu stalka + plecionka 0,40.... :)