popper Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Swojego czasu, w temacie - Kołowrotek 'boleniowy' napisałem: nowe shimano stardic, to taki sam zlom jak nowy twinpower, jakosciowo jest im bardzo daleko do kolwrotkow z przed 4 lat, bo te nowe sa z plasty a nie z metalu ....... @pitt, jest chyba nieco racji w tym stwierdzeniu. Mój (nowy) młynek TP 2500FA dobrze spisywał się przez dwa wypady nad Kwisę. Od drugiego wypadu na pstragi zastrajkował.Diabli wzięli (tak mi się wydaje) tzw. wolną oscylację i coś tam w bebechach zaczęło, jak by przeskakiwać, po nie swoich prowadnicach, czy też trybach.Od marca znajduje się w serwisie a ja czekam i czekam i ...... Wydaje mi się, że powinienem skończyć wątek, który wówczas zacząłem: ..........I doczekałem się.We wrześniu, po powrocie z urlopu dowiedziałem się, że takiego kołowrotka „nie ma w ich systemie” czyli w ich punkcie serwisowym.Prawdopodobnie nigdy do nich nie dotarł, chociaż, tu ciekawostka, rozmawiałem o nim dwukrotnie z jakimś facetem z serwisu .Przepadł.Zacząłem dzwonić, pisać wyjaśniać, udowadniać, że jednak kołowrotek wysłałem, za pośrednictwem zaprzyjaźnionego sklepu wędkarskiego. I tu zaskoczenie. Niedawno otrzymałem, z firmy Normark, nowiutki kołowrotek Twin Power 2500 FB.Nic nie wiem o jego jakości i trwałości ale nie o to chodzi.
remek Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 No to chyba dobrze co? PozdrawiamRemek
popper Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Opublikowano 3 Listopada 2006 Oj dobrze, @remku.Przyznaję, że już traciłem nadzieję.Sezon pstrągowy się zbliża a ja pozostawałem w oczekiwaniu. W niepewności czy jeszcze odzyskam swój młynek, czy mam zastanawiać się nad nowym zakupem.Jak widać, Firma postarała się zrekompensować mi stratę, w dość nie oczekiwany ale w pełni satysfakcjonujący mnie sposób
remek Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Cieszę się! O klienta trzeba walczyć zwłaszcza w dobie internetu. PozdrawiamRemek
szpiegu Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 no to normark pokazal w tym momencie jak powinno sie postepowac w takich przypadkach
Rekomendowane odpowiedzi