No to faktycznie cieniutka ta szczytÃÅ‚weczka i na pewno by polegÅ‚a. @Czoper jak ma być mocniej i w ostrym nurcie i tak jak podajesz wobki 20g, a jak byÅ› jeszcze chciaÅ‚ gÅ‚Ä™biej i z dna to raczej bym celowaÅ‚ w tego o oczko wyÅźej do 35 lub XLSa BLRXLS296MH. Te BR mam obydwa i Å‚owiÄ™ na Å›rodkowej Odrze a tu nurt dość spory
Kij - boleń Wisła ponton
Started By
Czoper
, 05 lut 2012 12:33
25 odpowiedzi w tym temacie
#21 OFFLINE
Napisano 05 luty 2012 - 21:24
#22 OFFLINE
Napisano 05 luty 2012 - 21:28
juÅź praktycznie podjÄ…Å‚em decyzjÄ™...wezmÄ™ tego BLRBR299M..do dennego Å‚owienia mam coÅ› innego..ten do bardziej powierzchniowego bÄ™dzie najodpowiedniejszy..przynajmniej tak mi siÄ™ wydaje
#23 OFFLINE
Napisano 06 luty 2012 - 11:20
Nie poddawaj siÄ™ i szukaj Z MHX w tej dÅ‚ugoÅ›ci bÄ™dzie ciÄ™Åźko , bo albo L.i UL. z serii S w gre nie wchodzÄ…. Popingi to nie popingi , a raczej HS. Inne krÃÅ‚ciaki jak MB i SJ to racze za szybkie .Ale w Batsonie w seriach IP i CB coÅ› jest godnego uwagi , bo i siÄ™ Å‚adujÄ… i z mocÄ…
#24 OFFLINE
Napisano 06 luty 2012 - 14:58
Poszło jeszcze inaczej...jutro jad obejrzeć dwa blanki Phenix
MBX 790-2 ML
MBX 790-2 H
za duÅźo tego wszystkiego jest ale jakiÅ› zÅ‚oty Å›rodek siÄ™ znajdzie...miaÅ‚em zakoÅ„czyć poszukiwania na ww CD ale jeszcze doszedÅ‚ Phenix...
a jeszcze jeden kierunek podsunÄ…Å‚ mi @TOFIX99 Restaffine
zobaczymy co z tego wyjdzie
MBX 790-2 ML
MBX 790-2 H
za duÅźo tego wszystkiego jest ale jakiÅ› zÅ‚oty Å›rodek siÄ™ znajdzie...miaÅ‚em zakoÅ„czyć poszukiwania na ww CD ale jeszcze doszedÅ‚ Phenix...
a jeszcze jeden kierunek podsunÄ…Å‚ mi @TOFIX99 Restaffine
zobaczymy co z tego wyjdzie
#25 OFFLINE
Napisano 06 luty 2012 - 15:52
Ooo, jak koszty nie sÄ… ograniczajÄ…cym kryterium ,to masz z czego wybierać.Ale czy koniecznie taki krÃÅ‚ciak musi być? W przedziale 230-250cm chyba by byÅ‚o akurat.Ten MBX 790-2 H,to chyba za mocny,ale jak masz okazjÄ™ pomacać to sam stwierdzisz
Mam zbrojonego w casta 790-2 ML ,co gumÄ™ 4 +25g oowiu podbija komfortowo.
Mam zbrojonego w casta 790-2 ML ,co gumÄ™ 4 +25g oowiu podbija komfortowo.
#26 OFFLINE
Napisano 07 luty 2012 - 20:35
Ten CD BLRBR299M to zacny kijek i dobrany do przedstawionego zastosowania pod bolenie i nie tylko idealnie, jak masz moÅźliwość przed zamÃÅ‚wieniem organoleptycznie sprawdzić inne propozycje to jeszcze lepiej niÅź wirtualnie lub po opinii innych. KaÅźdy Å‚owi troszkÄ™ inaczej i moÅźe oczekiwać czegoÅ› innego od wÄ™dki. W dÅ‚ugoÅ›ci 2,4-2,6m jest w czym wybierać, zaleÅźy to tylko od ograniczeÅ„ finansowych, a ta dÅ‚ugoÅ›ci wydaje siÄ™ optymalna na pÅ‚ywadÅ‚o. MyÅ›laÅ‚em Åźe siÄ™ uparÅ‚eÅ› na krÃÅ‚tszego i tak jak pisze @DÄ…bek111 te MHX MB i SJ za szybkie, ale potrzeba matkÄ… wynalazkÃÅ‚w . TeÅź siÄ™ przychylam do opinii DÄ…bka Åźe Phenix UMBX 790-2 H bÄ™dzie zdecydowanie za mocny. Mam UMBX 707 H 20lb a to prawdopodobnie podobne blanki co do ugiÄ™cia i mocy. Na sandacze ok ale pod bolenia raczej zdecydowanie za mocny i za sztywny. Pozdrawiam i ÅźyczÄ™ owocnego poszukiwania
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych