witek Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 @remek,proszę o wyjaśnienie. Dlaczego wyciąłeś praktycznie cały wątek? Czy uważasz, że tak będzie lepiej? Dla kogo? Chyba nam się to należy. Jeżeli nie wiesz o co chodzi to wykasuj mój post.
remek Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 @remek,proszę o wyjaśnienie. Dlaczego wyciąłeś praktycznie cały wątek? Czy uważasz, że tak będzie lepiej? Dla kogo? Chyba nam się to należy. Jeżeli nie wiesz o co chodzi to wykasuj mój post. Witku uważam, że tak jest zdecydowanie lepiej bowiem wypowiedzi związane z tym tematem odbiegały merytorycznie od wątku głównego. Jeśli uważasz inaczej to masz do tego prawo. Moja wizja na forum jest inna. Jeśli Ty masz swoją to tylko mogę powiedzieć - przykro mi, ale ja tu rządzę i będzie po mojemu. Proszę weź to pod uwagę! Ponadto dałem wyraźny sygnał oznaczający koniec rozmowy na ten temat, a Ty próbujesz ciągnąć dalej z czego również nie jestem zadowolony. Jeszcze raz podkreślę - nie toleruję przepychanek, wycieczek na prywatne podwórko i rozgrzebywania spraw, które jednoznacznie zostały załatwione. PozdrawiamRemek
tomi78 Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 Remek ma racje ,jak ktoś ma do kogoś problem to można to załatwić na priv :)a nie zaśmiecać forum.nara
Rekomendowane odpowiedzi