Sobol Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 ciekawa, na co sie sprawdza ?Na ryby <_< pewnie soś okoń sandacz
makamba Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Chrzanek - nie Renovsky tylko Renosky.
makamba Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Bo to nie jest ani Renovsky ani nawet Renosky.To jest bardziej coś w stylu Relax Diamond Shad. .
makamba Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Wstyd się przyznać , ale mam w kolekcji kilka gum , których rodowód nie jest mi znany. Między innymi takie oto coś : 7cm.Zna ktoś tego cudaka???
Wojciech_B Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 nie pamiętam jak to sie nazywa ale widziałem w szczecińskich sklepach to albo coś bardzo podobnego
Manniek66 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Bo to pewnie Bartek ich zaopatrzył a teraz sam nie wie co ma w pudłach 1
makamba Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Jeszcze do dziś miałem nadzieję ,że to będzie coś z Akary , ale przejrzałem katalog i nic.Wcześniej też ich nigdzie nie widziałem. Hehe , Maniuś - dopiero miałem zamiar je wrzucić na sklepy. Edytowane 12 Października 2013 przez makamba
tomi101 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Mogę się mylić ale wygląda mi to na Ecogear Grass Minnowhttp://www.ecogear.jp/eng/ecogear/ecogear_worm/grass_minnow.htmlW kraju dystrybutorem jest Konger. Pozdrawiam Tomi
stoner Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 A to nie jest stara seria właśnie Misrer twistera ?Chyba mi się gdzieś ostał seledynowy. Muszę poszukać.
makamba Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Mogę się mylić ale wygląda mi to na Ecogear Grass Minnowhttp://www.ecogear.jp/eng/ecogear/ecogear_worm/grass_minnow.htmlW kraju dystrybutorem jest Konger. Pozdrawiam Tomi Łepek i korpus identyczny , ale inny i delikatniej osadzony ogonek w tych Eco.To samo z Akarą , o której początkowo myślałem.http://like-fishing.by/?p=4096
exkudlaty Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Czy ktoś wie co to za guma? Mam to od roku, kupiłem chyba ze 4 sztuki, ale nie pamiętam ani gdzie ani co to jest. Może ktoś miał styczność z takim wynalazkiem i może podpowiedzieć, bo jak na moje łowienie to diabelnie fartowny wynalazek. Guma ma około 5 cm długości i wytłoczoną fakturę łuski.
exkudlaty Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wielkie dzięki, to jest to. Temat do zamknięcia.
Marcyś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Bardzo fajna guma. Tylko oczywiście ogonek kruchy i lepiej mieć zapas przy sobie Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Marcyś
MALIN. Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Te traperki to łowne gumaki, tylko trudno ostatnio dostępne, może ktoś ma jakiś namiar na sklep internetowy gdzie można je nabyć?
exkudlaty Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 @MALIN. właśnie kupiłem na allegro. Jak wpiszesz nazwę to jest sklep gdzie mają duży wybór kolorów i rozmiarów. 1
Rekomendowane odpowiedzi