remek Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Witam serdecznie,Chciałbym ogłosić, że właśnie powstało i zostało zatwierdzone przez grono redakcyjne logo jerkbait.pl. Dziękuję Friko, Mifkowi, Pittowi oraz Rognisowi za uwagi i krytykę. W szczególności chciałbym podziękować Robertowi Hamerowi, który po wysłuchaniu uwag z koncepcji i ogólnych opisów projekt zrealizował. Bardzo dziękuję Robert, za to, że wytrzymałeś moje ciągłe marudzenie! Niniejszym prezentuję nasz znak charakterystyczny, który od dzisiaj będzie towarzyszył nam przy różnych okazjach. PozdrawiamRemek
rocky Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Doskonałe w swej prostocie,jednoznaczne w treści Nic dodać ,nic ująć - gratulki
mifek Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 co tu duzio mowic... fajne jest i tyle
blacharz Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 bardzo proste i jednocześnie ładne logoPozdrawiam
Trout Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Ladne logo w stonowanych kolorach,a i tak rzucające się w oczy Proponowalbym zainstalować to w widocznym miejscu na stronie glównej by się ludziska pomalu przyzwyczajali
bassy Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Tak jak koszulka - zero kiczu! Nie będę się wstydził tego woba!
benito Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 bardzo fajne to logo fajne kolorki
remek Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Opublikowano 29 Listopada 2006 Cześć,Cieszę się, że logo przypadło do gustu. Oczywiście w najbliższym czasie postaramy się wyprodukować jakieś gadżety z logo. Proszę o chwilę cierpliwości bo ostatnio mamy dużo pracy PozdrawiamRemek
benito Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Fajne by byly takie blaszane znaczki przypinane za pomoca afrafki
jerry hzs Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Podoba mnie sie Proste i czytelne . Jestem absolutnie za naszywka i folia przylepna na samochod ... jerrego
Gromit Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 I mnie się podoba logo te .Jest takie takie ładne. Pozdrawiam Gromit
Marcin Goralewski Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 ładne, wizualizacja to wazna rzecz choć środkowy grot kotwiczki troche mi sie nie podoba, a sam jerk nieco zlewa sie z początkiem napisu, to drobnostki oczywoscie, ładne kolorki
pablom Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 the most beautiful!!!! czekamy na gadzety
Robert Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja też się cieszę, że przypadło do gustu. To jest szczęśliwa siódma wersja Będzie jeszcze ósma na białym tle. Logo jest zoptymalizowane pod róże produkcje dlatego powstawało w bólach. Przy większych formatach będzie jeszcze napis, jerking, spinning troling & żywiec, (bezalkoholowy) Może w tym tygodniu zrobię jeszcze wersję animowana na stronę. Ale to wymaga ustaleń.
jerry hzs Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jerking mozna wyciac ...ale troling i grilling musi byc !!!
Robert Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jerry, Tobie Remek pewnikiem zrobi jakąś wersję ekstra z jerkiem wyszywanym złotą nitką ( nie zgub Tak więc doprecyzuj co ma tam być napisane. Miejsca jest ...
remek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jerry, Tobie Remek pewnikiem zrobi jakąś wersję ekstra z jerkiem wyszywanym złotą nitką ( nie zgub Tak więc doprecyzuj co ma tam być napisane. Miejsca jest ... Zrobi się Dla Jurka wszystko PozdrawiamRemek
Yeah Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 no ciekawe.. podoba mi sie, teraz tylko koszulki, naklejki i stringi z logo dla naszych pociech (nie czyt. córek)
Yeah Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 @YEAH ale moje wedkinie nosza stringów moze gacie po tacie? tez mozna..
Rekomendowane odpowiedzi