remek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cześć,Wiele osób uważa, że skompletowanie sprzętu jerkowego jest trudne. Moim jednak zdaniem, jeśli będziemy przestrzegać kilku podstawowych zasad opisanych w niniejszym artykule, taki zestaw jesteśmy w stanie skompletować podczas jednego wyjazdu do lepiej zaopatrzonego sklepu.W niniejszym odcinku omawiamy temat wędek jerkowych. Dzisiaj zapraszam do omówienia tematyki pierwszej części cyklu programów o jerkowaniu w programie wędkarskim Taaaka Ryba. Dzisiaj o wędkach. PozdrawiamRemek
Marcin Goralewski Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witam, Takie teksty (kompendium wiedzy) ograniczaja dyskusje na forum . A moze jednak zdecydowalibyscie sie na jakis ranking w poszczegolnych kategoriach cenowych?
pitt Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ranking bylby tak samo subiektywny, jak nasze osobiste preferencje, poza tym na polskim rynku jest nadal maly wybor i nie kazdy przelowil juz kilka wedek, zeby zasada prob i bledow moc powiedziec, ktora jest najlepsza
remek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Witam, Takie teksty (kompendium wiedzy) ograniczaja dyskusje na forum . A miał być następny artykuł o jerkowych multiplikatorach PozdrawiamRemek
Roch Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Artykuł bardzo fajny. Programu niestety nie obejrzałem -o 19-tej nie mogłem, a o 7-mej spałem jeszcze. Szkoda...
pablom Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 taaa no to może padnie jakaś propozycja multika dla kogoś kto jeszcze nigdy nie korzystał z takiego ustroistwa . Oczywiście na początek nie zamierzam wydawać dużych sum na taki kręciołek- nie wiem czy mi się spodoba
remek Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Fajny artykuł, omawiający jednak tylko wierzchołek góry. A co jeszcze chciałbyś bym opisał? Mnie się wydawało, że po przeczytaniu tych wszystkich artykułów (które są wymienione na końcu) właściwie już więcej nic nie potrzeba. Jeśli jednak masz pomysł chętnie wysłucham i uzupełnię artykuł. W weekend pojawił się jeszcze jeden temat, o którym zapomniałem a mianowicie kwestia stosowania dzielonych dolników w wędkach jerkowych. Uzupełnię to w artykule. PozdrawiamRemek
remek Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Fajny artykuł, omawiający jednak tylko wierzchołek góry. A co jeszcze chciałbyś bym opisał? Mnie się wydawało, że po przeczytaniu tych wszystkich artykułów (które są wymienione na końcu) właściwie już więcej nic nie potrzeba. Jeśli jednak masz pomysł chętnie wysłucham i uzupełnię artykuł. To było stwierdzenie faktu, nie krytyka. Tak, ja to rozumiem i nie odczytałem tego jako krytykę. Myślałem, że masz coś na myśli i po prostu chciałem Ciebie wykorzystać bym mógł uzupełnić artykuł o kolejne tematy. Po prostu lubię jak najbardziej wyczerpać temat by wszyscy byli zadowoleni. Dlatego zawsze czekam na wszelkie uwagi i krytykę również. PozdrawiamRemek
remek Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No to fajnie, że się zrozumielismy No pewnie, że tak. PozdrawiamRemek
pablom Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 taaa no to może padnie jakaś propozycja multika dla kogoś kto jeszcze nigdy nie korzystał z takiego ustroistwa . Oczywiście na początek nie zamierzam wydawać dużych sum na taki kręciołek- nie wiem czy mi się spodoba
rognis_oko Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 @Pablom, moja propozycja na początek to C3 lub C4 4501 lub 5501.Dobre, tanie i sprawdzone multiki do jerkowania.
explorator73 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Czy C4 6601 jest za duży do jerkowania? Chyba poza większą masą własną nie ma istotnych wad względem 4501 i 5501??Pozdrawiam,P.
rognis_oko Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 @Explorator, model 6501 (6601) nie ma żadnych wad w stosunku do modeli 5501 i 4501. Jest tylko większy i cięższy ale czy to wada?Sam do tej pory używam modelu C3 6501 do najcięższej jerkówki. Wcale nie narzekam i nadal uważam, że idealnie pasuje do ciężkiej odmiany jerkowania. Lubię nim łowić.
Recommended Posts