Jump to content

„Taaaka Ryba” - skompletujmy sprzęt jerkowy - wędka - nowy artykuł

Recommended Posts

Posted

Cześć,

Wiele osób uważa, że skompletowanie sprzętu jerkowego jest trudne. Moim jednak zdaniem, jeśli będziemy przestrzegać kilku podstawowych zasad opisanych w niniejszym artykule, taki zestaw jesteśmy w stanie skompletować podczas jednego wyjazdu do lepiej zaopatrzonego sklepu.W niniejszym odcinku omawiamy temat wędek jerkowych. Dzisiaj zapraszam do omówienia tematyki pierwszej części cyklu programów o jerkowaniu w programie wędkarskim Taaaka Ryba. Dzisiaj o wędkach.

Pozdrawiam

Remek

Posted
ranking bylby tak samo subiektywny, jak nasze osobiste preferencje, poza tym na polskim rynku jest nadal maly wybor i nie kazdy przelowil juz kilka wedek, zeby zasada prob i bledow moc powiedziec, ktora jest najlepsza
Posted

Witam,

Takie teksty (kompendium wiedzy) ograniczaja dyskusje na forum :D.

A miał być następny artykuł o jerkowych multiplikatorach :D

Pozdrawiam

Remek

Posted
Artykuł bardzo fajny. :D Programu niestety nie obejrzałem -o 19-tej nie mogłem, a o 7-mej spałem jeszcze. Szkoda...
Posted
taaa no to może padnie jakaś propozycja multika dla kogoś kto jeszcze nigdy nie korzystał z takiego ustroistwa :mellow:. Oczywiście na początek nie zamierzam wydawać dużych sum na taki kręciołek- nie wiem czy mi się spodoba :unsure:
Posted

Fajny artykuł, omawiający jednak tylko wierzchołek góry.

A co jeszcze chciałbyś bym opisał? Mnie się wydawało, że po przeczytaniu tych wszystkich artykułów (które są wymienione na końcu) właściwie już więcej nic nie potrzeba. Jeśli jednak masz pomysł chętnie wysłucham i uzupełnię artykuł.

W weekend pojawił się jeszcze jeden temat, o którym zapomniałem a mianowicie kwestia stosowania dzielonych dolników w wędkach jerkowych. Uzupełnię to w artykule.

Pozdrawiam

Remek

Posted

Fajny artykuł, omawiający jednak tylko wierzchołek góry.

A co jeszcze chciałbyś bym opisał? Mnie się wydawało, że po przeczytaniu tych wszystkich artykułów (które są wymienione na końcu) właściwie już więcej nic nie potrzeba. Jeśli jednak masz pomysł chętnie wysłucham i uzupełnię artykuł.

To było stwierdzenie faktu, nie krytyka.

Tak, ja to rozumiem i nie odczytałem tego jako krytykę. Myślałem, że masz coś na myśli i po prostu chciałem Ciebie wykorzystać :D bym mógł uzupełnić artykuł o kolejne tematy. Po prostu lubię jak najbardziej wyczerpać temat by wszyscy byli zadowoleni. Dlatego zawsze czekam na wszelkie uwagi i krytykę również.

Pozdrawiam

Remek

Posted

taaa no to może padnie jakaś propozycja multika dla kogoś kto jeszcze nigdy nie korzystał z takiego ustroistwa :mellow:. Oczywiście na początek nie zamierzam wydawać dużych sum na taki kręciołek- nie wiem czy mi się spodoba :unsure:

Posted

@Explorator,

model 6501 (6601) nie ma żadnych wad w stosunku do modeli 5501 i 4501. Jest tylko większy i cięższy ale czy to wada?

Sam do tej pory używam modelu C3 6501 do najcięższej jerkówki. Wcale nie narzekam i nadal uważam, że idealnie pasuje do ciężkiej odmiany jerkowania. Lubię nim łowić. :D