gajda696 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 witam!zamówiłem kija shimano technium 15-40g i zastanawiam sie jaki dobrac kołowrotek mysle o spro nova red lub spro red arc co wy na to? moze jakis cormoran ,shimano raczej odpada bo ponoc sa kaszaniaste bo produkuja w malezji! czekam na wasza porade!
Tommek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witam,co do Shimano to zależy jaki model,bo te z Japonii są całkiem dobre
gajda696 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Witam,co do Shimano to zależy jaki model,bo te z Japonii są całkiem dobretak tylko mi chodzi o kołowrotek do 400zł max a te japońce to pewnie kosztuja ponad tysiaka! wszystko na rynku teraz to z malezji i wykonanie ponoc zostawia duzo do zyczenia
remek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cześć Amaru,Witam Ciebie serdecznie na forum! Życzę przyjemności. PozdrawiamRemek
gajda696 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Cześć Amaru,Witam Ciebie serdecznie na forum! Życzę przyjemności. PozdrawiamRemekwitam! i pozdrawiam równiez!
krzysiek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jeżeli ma chodzić z plecionką - polecam Ryobi Zaubera. Mam, używam, nie narzekam. Na allegro można dostać za około 250 (ze sklepu, z gwarancją).
gajda696 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Jeżeli ma chodzić z plecionką - polecam Ryobi Zaubera. Mam, używam, nie narzekam. Na allegro można dostać za około 250 (ze sklepu, z gwarancją). slyszałem ze to bardzo mały kołowrotek lecz bardzo dobry cos mi po głowie ciagle chodzi ten spro
krzysiek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Mały, ale z dużą szpulą i metalowym korpusem. Ja do średniego spina używam 4000.
pablom Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 zauber naprawde fajna zabawka, a jak porównasz spro (nie pamiętam modelu) i zaubera to zauwarzysz że są takie same bo spro były projektowane ze speców z RYOBI
gajda696 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 ah juz zamówiłem razem z kijem shimano technium 20-50g http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5& assortment=17&producer=250&kind=1149od poczatku mi chodził po głowie wiec miałbym wyzuty jak bym kupił inny
mifek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 gratuluje wyboru. To na prawde swietni ei co wazne - SPRAWDZONA maszyna. myslę, że będziesz zadowolony...
orzech Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Witam.Nie ufam Shimano Technium. Świetna reklama, ale mój spining 10-30gr pękł w Szwecji na zaczepie jak siano. Ale skoro już zamówiony, życzę aby mój był wyjątkiem
gajda696 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Witam.Nie ufam Shimano Technium. Świetna reklama, ale mój spining 10-30gr pękł w Szwecji na zaczepie jak siano. Ale skoro już zamówiony, życzę aby mój był wyjątkiem ja słyszałem ze to bardzo dobry kij jak na ta klase i cene narazie nie stac mnie na talona bardzo ciezko go dostac ponoc nie ma na hurtowniach chciałem kupic 15-45 ale nici tylko na fishing-mart jest 20-50 i nim sie zadowoliłem:) na wiosne dokupie jeszcze cos lekkiego moze z dragon teama pozdrawiam:0
Recommended Posts