Jump to content

CO DO shimano technium!?

Recommended Posts

Posted

witam!

zamówiłem kija shimano technium 15-40g i zastanawiam sie jaki dobrac kołowrotek mysle o spro nova red lub spro red arc co wy na to? moze jakis cormoran ,shimano raczej odpada bo ponoc sa kaszaniaste bo produkuja w malezji! czekam na wasza porade!

Posted

Witam,co do Shimano to zależy jaki model,bo te z Japonii są całkiem dobre

tak tylko mi chodzi o kołowrotek do 400zł max a te japońce to pewnie kosztuja ponad tysiaka! wszystko na rynku teraz to z malezji i wykonanie ponoc zostawia duzo do zyczenia

Posted

Jeżeli ma chodzić z plecionką - polecam Ryobi Zaubera. Mam, używam, nie narzekam. Na allegro można dostać za około 250 (ze sklepu, z gwarancją).

Posted

Jeżeli ma chodzić z plecionką - polecam Ryobi Zaubera. Mam, używam, nie narzekam. Na allegro można dostać za około 250 (ze sklepu, z gwarancją).

slyszałem ze to bardzo mały kołowrotek lecz bardzo dobry cos mi po głowie ciagle chodzi ten spro :unsure:

Posted
zauber naprawde fajna zabawka, a jak porównasz spro (nie pamiętam modelu) i zaubera to zauwarzysz że są takie same :huh: bo spro były projektowane ze speców z RYOBI B)
Posted
gratuluje wyboru. To na prawde swietni ei co wazne - SPRAWDZONA maszyna. myslę, że będziesz zadowolony...
Posted

Witam.

Nie ufam Shimano Technium. Świetna reklama, ale mój spining 10-30gr pękł w Szwecji na zaczepie jak siano. Ale skoro już zamówiony, życzę aby mój był wyjątkiem ;)

Posted

Witam.

Nie ufam Shimano Technium. Świetna reklama, ale mój spining 10-30gr pękł w Szwecji na zaczepie jak siano. Ale skoro już zamówiony, życzę aby mój był wyjątkiem ;)

ja słyszałem ze to bardzo dobry kij jak na ta klase i cene narazie nie stac mnie na talona :mellow: bardzo ciezko go dostac ponoc nie ma na hurtowniach chciałem kupic 15-45 ale nici tylko na fishing-mart jest 20-50 i nim sie zadowoliłem:) na wiosne dokupie jeszcze cos lekkiego moze z dragon teama pozdrawiam:0