Czy jest sens plywac za sandaczem nie znajac zbiornika a tylko na podstawie map batymetrycznych?
Witam, oczywiście że jest, pływając poznajesz zbiornik, a jak się coś uwiesi to masz odpowiedź gdzie są ryby
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 03 sierpień 2015 - 15:44
Czy jest sens plywac za sandaczem nie znajac zbiornika a tylko na podstawie map batymetrycznych?
Napisano 03 sierpień 2015 - 21:32
pływać jest sens.... rekreacyjnie i poznawczo bo sandacza to można se zdjęcia na jerkbaicie pooglądać
wekend pływania.... zalew....bug do czarnowa i narew do gzowa.....cztery maluchy....ładny bolek dwa małe sumki - wynik na dwóch na łodzi....... oczywiście wszyscy mówią "wczoraj brały.... miałem dwie siedemdziesiątki i sumka pod 50 kg ale mi zszedł....." że też kuźwa wszyscy łowią ryby jak jestem w pracy....
Napisano 19 sierpień 2015 - 10:47
Odświeżę wątek, bo spadł tak daleko, że ledwo go odnalazłem czy dalej jest tak "dobrze" jak napisał Kolega powyżej? Waham się czy nie podjechać w weekend...
Napisano 19 sierpień 2015 - 10:49
Napisano 19 sierpień 2015 - 10:54
Dzięki za info Maćku i graty za całkiem przyzwoite rybki jak na naszą wodę
A trochę sandaczowych pstryków miałeś?
Napisano 19 sierpień 2015 - 11:01
a jak się sprawy mają z trolingowcami? nadal plaga i wpływają w łowisko udając że nie widzą i nie słyszą szpetnych przekleństw rzucanych w ich kierunku lub bezczelnie pytając o wyniki? czy może jednak nastała już kultura i wiedzą jakie mają zachować odległości od pozostałych łowiących? kurcze upały się kończą a ja nadal bzdury piszę...... trol trolem będzie i nic tego nie zmieni...
Napisano 19 sierpień 2015 - 11:14
Z rzutu nic się nie działo,nie było nawet pstryków ,więc przerzucilismy się na trolla i trafiłem te rybki... Co do trollingowcow... Jak pływalem,nadzwyczaj mało łodzi było więc nie było żadnego problemu :-)Dzięki za info Maćku i graty za całkiem przyzwoite rybki jak na naszą wodę
A trochę sandaczowych pstryków miałeś?
Napisano 19 sierpień 2015 - 12:07
Napisano 19 sierpień 2015 - 12:09
Piątek mam wolny, więc jak coś to możemy się wybrać
Napisano 19 sierpień 2015 - 12:22
Napisano 19 sierpień 2015 - 12:25
Masz priv, albo na facebooku się zgadajmy
Napisano 26 sierpień 2015 - 16:27
Ma ktoś może łajbę nad Zegrzem i chciałby przygarnąć towarzysza na łódź? Chętnie na wspólne sandaczowe jigowe łowy? Zwykle mam wolne w tygodniu, rozmowny i mobilny. Zero tolerancji dla chamstwa na wodzie. Pozdrawiam
Napisano 27 sierpień 2015 - 10:10
Będę miał na uwadze Kolegę, ale dopiero październik/listopad wchodzi w grę
Napisano 27 sierpień 2015 - 17:34
Nie spieszy mi się. Zresztą urlop mi zabrali to tylko krótkie wypady mi zostały...a nad Wisełkę ukochaną nie chodzę. Stanowczo za dużo ludzi i za dużo zapachów kojarzących mi się z pracą wytwarzają
Napisano 31 sierpień 2015 - 08:12
Wczoraj w przystani koła 13 życie straciła, ładna 102 cm pajczyca. Wyjechała w czarnym worku. RIP.
Napisano 31 sierpień 2015 - 08:15
Wczoraj w przystani koła 13 życie straciła, ładna 102 cm pajczyca. Wyjechała w czarnym worku. RIP.
Bo pozwala na to regulamin RAPR. Tak długo jak się go nie zmieni lub nie wprowadzi także górnych wymiarów ochronnych takie akcje będą się powtarzać.
Napisano 31 sierpień 2015 - 09:13
Napisano 31 sierpień 2015 - 10:09
Pewnie będą tacy co będą mieć to w d... ale przynajmniej mógłbyś zareagować bądź zgłosić taki fakt gdybyś to widział. Teraz co najwyżej możemy sobie o tym pisać na forum bo wedle przepisów nie zrobili nic nielegalnego. I to jest najbardziej przykre.
Napisano 06 wrzesień 2015 - 17:55
Napisano 14 wrzesień 2015 - 20:40
był ktoś koledzy w ostatnim tygodni ??? i czy coś gryzło ??
1 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych