Łukasz, nie zrozum mnie zle. Patrząc na „bezwarunkowe gwarancje” takich firm jak StC czy Phenix, nikt tam nie pyta w jaki sposób i dlaczego kij/blank został uszkodzony. Czy to był ostry zaczep, próba podniesienia z dna zatopionego konara, przytrzaśniecie klapa bagażnika czy złamanie z nerwów kija na kolanie. Płacisz określona sumę i otrzymujesz nowy blank. To jest „bezwarunkowa gwarancja”.
Skoro użyłeś terminu „bezwarunkowa” jako pomysłodawca i zarazem przedstawiciel blanków Qualia na Polskę, to moje pytanie było kierowane do Ciebie. Idąc tym tokiem, może się okazać, ze reklamacja zostanie odrzucona, bo gwarant stwierdzi, ze kij był zle uzbrojony, w nie takie przelotki i nie taki spacing. Stad wg mnie to nie jest gwarancja bezwarunkowa, skoro wprowadza się warunek odpowiedniego uzbrojenia.
Nie jestem ani pomysłodawca ani przedstawicielem
gwarancja jest bezwarunkowa , pytałeś o naklejkę i po co wysyłać drugi skład, więc odpowiedziałem jak odpowiedziałem i mialem na myśli, że tak jak gwarant chciałby wiedzieć czy drugi skład pasuje idealnie tak samo chciałby wiedzieć dlaczego blank został uszkodzony bo to dość istotne w dbaniu o jakość produktu jak również możliwość przekazywania sugestii dla rodbuliderow nie po to aby było mniej gwarancji a po to aby kije na tych blankach były dopracowane do perfekcji i dawały uzytkownikom więcej radości także o "bezwarunkowosc" się nie martw
Poszukiwanie św graala-ciąg dalszy. Potrzebny blank do jigowania za sandaczem wyłącznie, 7'-8', do 20-25 g. cw. max. 2 części, rzeka-w klatkach i cofki, głębokość do 2 m. kołowrotek 4000 i plecionka. Warunek niezbędny tzw. wielokrotnie wykpiwana elektryczna czułość blanku. Czy byłbyś uprzejmy zaproponować któryś z blanków Qalia? Wiem że to zadanie karkołomne ale czy można taki blank choćby w przybliżeniu porównać z jakimś o podobnych parametrach dostępnym na rynku? Pozdrawiam.
Jeśli 7 stóp wystarczy to Xjbh702Ml oraz wersja M mogłyby być odpowiednie tylko musi Kolega określić czy te 25g to już łączna masa przynęty czy sama główka. Oba blanki są bardzo elektryczne i cięte do tego tip 1.5 też jest dodatkowym atutem jeśli ktoś obserwuje szczyt, zarówno wersja Ml jak i M dynamika pozwoli wcinac skutecznie ryby a jednocześnie warto wspomnieć że dolniki chcą współpracować pod obciążeniem. Nie chcę doszukiwać się porównań bo to raczej trudna sprawa , do końca tygodnia będę robil wersję Ml także mogę wrzucić jakiś film.
Użytkownik Profil_Nieaktywny edytował ten post 28 maj 2019 - 12:08