remek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Cześć,Dzisiaj w godzinach nocnych dokonaliśmy przeprowadzki strony jerkbait.pl do nowej lokalizacji (tzw. zmiana hostingu). Cel jaki chcieliśmy osiągnąć to poprawa jakości serwisu oraz uzyskanie możliwości nieograniczonego rozwoju. Chcemy bowiem dołożyć wszelkich starań by korzystanie z wiedzy zgromadzonej na jerkbait było dla Was przyjemne. Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni z nowej jakości jerkbait.pl. Zapraszam serdecznie do udziału w forum internetowym. PozdrawiamRemek P.S.Oczywiście proszę informacje na temat błędów, które mogą się pojawić.
Porter Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 bravo,bravo nareszcie wszycho chodzi jak trzeba. w sumie to dzięki
fen Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 troche bylo z tym zabawy, ale sie udalo w koncu. jeszcze tylko kilka drobnych spraw i bedzie mozna uznac, ze mission successful <_< BTW: sugeruje jeszcze troszke pobawic sie w SEO (pozycjonowanie) -> mam pare pomyslow. (czemu mi avatar nie dziala? :> )
remek Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Cześć,Grzesiek dziękuję za pomoc!Avtar Obrazki są tylko w profilu. Avatar musisz załadować, a ja zatwierdzić. PozdrawiamRemek
jerzy Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 O TAK SZYBKOŚĆ DOSTĘPU, JAK I WYSYLANNIA POSTÓW CZY WIADOMOŚCI PRYWATNYCH ZAUWAŻALNIE PRZYŚPIESZYŁ !! POZD JERZY
Yeah Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 no jest szybciej, niezly prezent na siweta:) dziekuujeemyy a swoja droga...duzo placicie za serwer??
jerry hzs Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Jest perfekt ...ten tydzien jak byl wolny to myslalem ze ocipieje ...co ten komputer ze mna porobil ???
Recommended Posts