remek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Informacja prasowa 17.11. 2006 r.Międzynarodowe Targi Poznańskie Targi NA RYBY znów w Poznaniu! Wszystko, co potrzebne wytrawnemu wędkarzowi, znaleźć będzie można w Poznaniu w dniach od 16 do 18 lutego 2007 r. Międzynarodowe Targi Poznańskie zapraszają na Targi Sprzętu Wędkarskiego „Na Ryby”. Zobaczyć będzie można najnowszy sprzęt i akcesoria wędkarskie, przynęty i zanęty, które producenci i importerzy oferują na 2007 rok. Organizatorzy zaprosili również na targi firmy oferujące odzież, sprzęt turystyczny, łodzie, pontony i przyczepy campingowe oraz biura turystyczne zachęcające do wypraw wędkarskich. NA RYBY to największe targi wędkarskie w Polsce i jedyne, których patronem i współorganizatorem jest Stowarzyszenie Polskich Producentów i Importerów Sprzętu Wędkarskiego. Poparcie Stowarzyszenia gwarantuje wysoki poziom oferty targowej oraz udział w targach najważniejszych firm działających na polskim rynku. Wędkarski biznes znów razem w Poznaniu Już po raz trzeci najważniejsze wydarzenie o tematyce wędkarskiej w Polsce odbędzie się w stolicy Wielkopolski. Targi NA RYBY rosną z roku na rok - poznańska edycja z 2005 roku zgromadziła 7.700 zwiedzających, a w tym ponad 900 osób w dniu dla handlowców. Również podczas najbliższej edycji targów, pierwszego dnia (piątek), ekspozycja będzie udostępniona wyłącznie osobom z branży wędkarskiej, przede wszystkim właścicielom i pracownikom hurtowni i sklepów. Targi będą zatem doskonałą okazją do zorientowania się w aktualnych tendencjach w wędkarskim biznesie – zebrania opinii na temat najnowszych produktów, podglądania konkurencji, bezpośrednich kontaktów z potencjalnymi kontrahentami i klientami. To właśnie na targach można rozszerzyć bazę klientów i przedyskutować problemy nurtujące branżę. Czas na odrobinę relaksuSobota i niedziela będą przeznaczone dla wędkarzy pasjonatów – to możliwość zapoznania się z ofertą na nowy sezon i czas na relaks. Organizatorzy są w trakcie przygotowywania programu imprez towarzyszących. W ciągu trzech dni wielkiego wędkowania w Poznaniu wyemitowane zostaną filmy z zakresu wędkarstwa, odbędą się także prelekcje. Planuje się także, jak co roku, specjalne pokazy i spotkania z mistrzami i znanymi wędkarzami. Więcej informacji już wkrótce na stronie internetowej www.naryby.mtp.pl. Zapraszamy!_____________________________________Organizatorem Targów Sprzętu Wędkarskiego „Na Ryby” są Międzynarodowe Targi Poznańskie. Na Targi można zgłaszać się pod nr tel. 61/ 869 24 85. Współorganizatorem targów jest Stowarzyszenie Polskich Producentów i Importerów Sprzętu Wędkarskiego.
cezorator Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Chyba nie pojadę, bo znowu mi będzie ciężko na duszy. Naoglądam sie sprzętu, a później tylko smutek i żal. :D :D
ORION99 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Zajrzyjcie sobie tutaj http://webfair2.stofair.se/stockholmsmassan/stofair/ovrigt/2 007_eng.pdftargi wędkarskie w Sztokholmie - 16-18 marca 2007 Bardzo ciekawa sprawa.W programie Scandinavia's leading flyfishing show orion
zamki Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 trzeba by się tam przejechać Będę w pierwszym dniu.Może by tak jakieś posiedzonko?? <_<
mifek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja zdecydowanie w pierwszym dniu. Thymallus mam nadzieje, że i Ciebie da sie tam namierzyć w pierwszym dniu...
GrynszpaN Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Jestem w piątek, zostaję do soboty. A posiedzonko, owszem z przyjemnością.PozdrawiamG.
mifek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 trzeba by sie chyba jakos namiarami powymieniac co by mozna bylo sie namierzyc na miejscu
zamki Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 trzeba by sie chyba jakos namiarami powymieniac co by mozna bylo sie namierzyc na miejscu Mam wąsy i małą bródkę A tak poważnie to może by jakieś identyfikatorki na klapę z bardzo czytelnie napisanym nikiem, można by to zrobić jeszcze w konkretnie umówionym kolorze i wtedy wszystko jasne. ?? Ja chyba będę coś takiego miał bo mam kilka spotkań z ludzikami z którymi się w życiu jeszcze nie widziałem.Myślę , ze to niezły sposób ułatwiający rozpoznanie się.
remek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Spokojnie, umówimy się w jakimś konkretnym miejscu i o konkretnej godzinie. Na pewno wyskoczymy gdzieś na miasto - knajpę wybiorę osobiście w końcu jestem z Poznania (no prawie ) PozdrawiamRemek
szpiegu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ja tez bede tylko nie wiem czy od piatku czy od soboty wiem jedno takiej imprezki oraz wspolnego zabaniaczenia nie mozna przegapic
Tommek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Z tego co wyczytałem to piątek bedzie tylko dla ludzi z branży wędkarskiej a dla zwyczjnych wędkarzy sobota niedziela ,czy tak??
mifek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Z tego co wyczytałem to piątek bedzie tylko dla ludzi z branży wędkarskiej a dla zwyczjnych wędkarzy sobota niedziela ,czy tak?? Piątek to dzień dla handlowców, że tak powiem
Thymallus Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 MIfku, mój castingowy kolego dlaczego ty mi zadajesz takie nierozsądne pytania i to jeszcze publicznie. Oczywiście, że będę, a dokładnie będziemy razem. To już tradycja !!! pozdrowienia
Marcin Goralewski Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Z tego co wyczytałem to piątek bedzie tylko dla ludzi z branży wędkarskiej a dla zwyczjnych wędkarzy sobota niedziela ,czy tak?? Piątek to dzień dla handlowców, że tak powiem a dzień jerkbait.pl, że tak powiem, to kiedy, jeśli w ogóle?
remek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Z tego co wyczytałem to piątek bedzie tylko dla ludzi z branży wędkarskiej a dla zwyczjnych wędkarzy sobota niedziela ,czy tak?? Piątek to dzień dla handlowców, że tak powiem a dzień jerkbait.pl, że tak powiem, to kiedy, jeśli w ogóle? Odpowiadam oficjalnie na to pytanie. Jak wejdziecie na stronę http://naryby.mtp.pl/ zauważycie, że widnieje tam nasze logo. Strona JERKBAIT.PL stała się oficjalnym PARTNEREM MEDIALNYM targów w zakresie tematyki związanej ze spinningiem, castingiem, metodą jerkową oraz trolligiem. To dla nas wielkie wyróżnienie. PozdrawiamRemek
joker Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Też będę na targach, jak zawsze Do zobacztska z bliska
Tommek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Remek MGORowi chyba chodziło o to czy jest może ustalony jakiś dzień, sobota lub niedziela kiedy wszyscy a przynajmniej większość z nas mogłaby się spotkać. Czyli pisać mi tu kto kiedy bedzie <_< POZDRAWIAM
remek Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Rozumiem, ale ustalimy. Ja jestem za sobotą. Wstępnie rozmawiałem z Markiem Szymańskim i wspomniał, że dołączy do nas. PozdrawiamRemek
TERMOS Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Jestem ciekaw czy beda jakies firmy zagraniczne?I jakie?Firmy ktore beda calkowita nowoscia na rynku. . Moze jakies nowe ... albo .... .
Recommended Posts