Jump to content

Wrocławskie spotkania jerkbait.pl

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich forumowiczów z Wrocławia (tych pozostałych oczywiście też : )

Jako, że z Wrocławia jest tu co najmniej kilka osób, pomyślałem, że dobrym pomysłem byłoby zorganizowanie jakichś wspólnych spotkań. Miłoby było posiedzieć i pogadać przy piwku (czy co tam pijecie) w dobrym, wędkarskim towarzystwie :D Rozumiem, że każdy ma swoje sprawy na głowie, ale myślę, że raz na jakiś czas wygospodarowanie kilku godzin wieczornych nie powinno być problemem a byłaby to na pewno świetna odskocznia od codzinnego życia.

Dajcie znać jak się Wam ten pomysł podoba.

Pozdrawiam

Łukasz

Posted
Ja nie jestem z Wrocławia, i w najbliższej przyszłości w tych spotkaniach raczej nie będę mógł brać udziału, ale pomysł podoba mi się bardzo :mellow:
Posted
Widze, że niestety zainteresowanie spotkaniem jest niewielkie :( Mam nadzieję, że jescze ktoś jednak się zgłosi. Jakby się zebrało z pięć osób to już można by było się konkretnie umówić.
Posted

Mateusz, mówiłeś ale sam jednoznacznie do pomysłu się nie ustosunkowałeś. Więc jak, mogę na Ciebie liczyć?

Cezorator, może to jest dobry pomysł, jerkbaitowe spotkania kościelne. :mellow:

Posted
Na razie nie ma do czego się ustosunkowywać. Przewidywałem, że braknie chętnych. To nie Warszawa, gdzie z 20 ludków 5-8 się chętnych zawsze znajdzie. We trójkę to się lepiej od razu nad wodą umówmy... <_<
Posted

Witaj :lol:

umnie juz Ok :mellow: :mellow: juz pierwsze 40-stki zaliczone ze STRUMYCZKA HAHA :mellow: :lol:ale od wczoraj plynie metna czyli 2 tygodnie odboju pod domem :lol:

pozdrawiam

Posted

Witam.

Poczekajmy trochę, jak tylko będzie kilku chętnych to ustalimy gdzie i kiedy :D

@Assam, chyba się nie doczekamy. :( :( :(

Czyżby we Wrocku nie mogło się znaleźć kilku wariatów??? Nie wierzę... :D

Pozdrawiam,

Adze205.