Jump to content

Galeria jerkbait.pl

Recommended Posts

Posted

Witam Was serdecznie,

Dzisiaj uruchomiłem testową wersję galerii wędkarskiej jerkbait.pl. Dodałem kilka zdjęć na dobry początek. Tym samym chciałbym zapoczątkować Waszą jerkbaitową przygodę z fotografią wędkarską. Mam nadzieję, że forma oraz zdjęcia przypadną Wam do gustu. Zapraszam serdecznie. Link do galerii (można też wejść ze strony głównej) http://jerkbait.pl/gallery2/

Pozdrawiam

Remek

P.S.

Dzisiaj, może jutro od rana wrzucę jeszcze kilka ciekawych fotografii Tomka Wojdy.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no bardzo fajna :D tak jak pisałem w poprzednim wątku brakuje mi krótkich opisów zdjęć.

Remek, masz zamiar takie wprowadzić??

Posted

Może tak ale please ... po targach, na spokojnie ... bo mi się doba za krótka robi :D

Pozdrawiam

Remek

Posted

Witam,

Jeszcze tylko uprzedzę, że do targów nie dodaję dodatkowych zdjęć. Ponadto wszystkie reguły dodawania, kwalifikowania itd. również podam po targach - teraz ... muszę jeszcze załatwić kilka spraw :D

Pozdrawiam

Remek

Posted
...super sprawa z tą galerią... świetne zdjęcia... obawiam się jednak, że z czasem zginą wśród wielu, zwykłych, codziennych, czasami nijakich, pospolitych, najnormalniejszych, nieszczególnych fotek... jak też ma to miejsce na innych portalach...
Posted

@remek

super pomysl ale mozna by zrobic np. tak ze na stronie glownej galerii pokazywane bylo topten fotek a troszeczke nizej ostatnio dodane btw. pomysl super a fotki bajka

Posted

@remek

super pomysl ale mozna by zrobic np. tak ze na stronie glownej galerii pokazywane bylo topten fotek a troszeczke nizej ostatnio dodane btw. pomysl super a fotki bajka

do opcji TOP10 potrzebna by była opcja oceniania, a tą chyba już we wcześniejszym wątku wykluczono.

Posted

Super zdjęcia...Aby dołączyć do galerii swoją pracę będzie się trzeba postarać - poprzeczka jest dosyć wysoko (imponujące ryby, widoki i nienaganne fotki od strony technicznej)

Mam pytanko: Czy będzie podział na różne kategorie tematyczne?

Pozdrawiam,

P.

Posted
Panowie galeria ruszyla.... ale ale... Jest tam tylko trzech ludzi robiących zdjęcia , a własciwie to dwóch ,... A co drugi z Was ma w hobby podane fotografia , więc proponuje wysilić sie ciut ... bo ile można oglądac gebe Hamera czy Lipinskiego <_< <_<
Posted
Będzie potrzebna mała korekta. Nie wszystkie zdjęcia wysłane przeze mnie są mojego autorstwa. Kilka fotek jest Tomka i trzeba to poprawić. Szczegóły na priv. A co do mojej gęby, to jedyna okazja zobaczyć jaki byłem piękny i młody B) bo większość zdjęć pochodzi z przed 20, 15, lub 10 lat. Na nowych fotkach prawie mnie nie ma. Jedyne jakie znam to fotograficzne wybryki Tomka <_<
Posted

Panowie galeria ruszyla.... ale ale... Jest tam tylko trzech ludzi robiących zdjęcia , a własciwie to dwóch ,... A co drugi z Was ma w hobby podane fotografia , więc proponuje wysilić sie ciut ... bo ile można oglądac gebe Hamera czy Lipinskiego <_< <_<

Narazie bedziemy zmuszeni oglądać :mellow: Remek ma po targach dopiero coś wstawiać jak wcześniej to napisal :D

Trzeba przeszukać twardy dysk i coś wyciągnąć na świato dzienne :D