remek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witam Was serdecznie,Dzisiaj uruchomiłem testową wersję galerii wędkarskiej jerkbait.pl. Dodałem kilka zdjęć na dobry początek. Tym samym chciałbym zapoczątkować Waszą jerkbaitową przygodę z fotografią wędkarską. Mam nadzieję, że forma oraz zdjęcia przypadną Wam do gustu. Zapraszam serdecznie. Link do galerii (można też wejść ze strony głównej) http://jerkbait.pl/gallery2/ PozdrawiamRemek P.S.Dzisiaj, może jutro od rana wrzucę jeszcze kilka ciekawych fotografii Tomka Wojdy.
hasior Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 super sprawa:) nie ukrywan,ze czakałame na taką galerię pozdro hasior
Yeah Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 no bardzo fajna tak jak pisałem w poprzednim wątku brakuje mi krótkich opisów zdjęć. Remek, masz zamiar takie wprowadzić??
remek Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Może tak ale please ... po targach, na spokojnie ... bo mi się doba za krótka robi PozdrawiamRemek
Tom66 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A tak naprawdę do większości zdjęć opis jest nie potrzebny.
remek Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Witam,Jeszcze tylko uprzedzę, że do targów nie dodaję dodatkowych zdjęć. Ponadto wszystkie reguły dodawania, kwalifikowania itd. również podam po targach - teraz ... muszę jeszcze załatwić kilka spraw PozdrawiamRemek
@slider@ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Fajne foty biore sie za robienie zdjec ale i tak nie beda takie piekne PozdrawiamSlider <_<
maxtip Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ...super sprawa z tą galerią... świetne zdjęcia... obawiam się jednak, że z czasem zginą wśród wielu, zwykłych, codziennych, czasami nijakich, pospolitych, najnormalniejszych, nieszczególnych fotek... jak też ma to miejsce na innych portalach...
ORION99 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nareszcie Tak N A R E S Z C I E Tego właśnie brakowało. orion
Daniel Wirek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No widać że forum się powiększa Brawo:) oby tak dalejPrzepiękne zdjęcia.
szpiegu Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 @remek super pomysl ale mozna by zrobic np. tak ze na stronie glownej galerii pokazywane bylo topten fotek a troszeczke nizej ostatnio dodane btw. pomysl super a fotki bajka
joker Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jest na czym oko zawiesić, bardzo dobry początek.
Yeah Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 @remek super pomysl ale mozna by zrobic np. tak ze na stronie glownej galerii pokazywane bylo topten fotek a troszeczke nizej ostatnio dodane btw. pomysl super a fotki bajka do opcji TOP10 potrzebna by była opcja oceniania, a tą chyba już we wcześniejszym wątku wykluczono.
explorator73 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Super zdjęcia...Aby dołączyć do galerii swoją pracę będzie się trzeba postarać - poprzeczka jest dosyć wysoko (imponujące ryby, widoki i nienaganne fotki od strony technicznej)Mam pytanko: Czy będzie podział na różne kategorie tematyczne?Pozdrawiam,P.
tomek_w Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Panowie galeria ruszyla.... ale ale... Jest tam tylko trzech ludzi robiących zdjęcia , a własciwie to dwóch ,... A co drugi z Was ma w hobby podane fotografia , więc proponuje wysilić sie ciut ... bo ile można oglądac gebe Hamera czy Lipinskiego <_< <_<
Robert Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Będzie potrzebna mała korekta. Nie wszystkie zdjęcia wysłane przeze mnie są mojego autorstwa. Kilka fotek jest Tomka i trzeba to poprawić. Szczegóły na priv. A co do mojej gęby, to jedyna okazja zobaczyć jaki byłem piękny i młody bo większość zdjęć pochodzi z przed 20, 15, lub 10 lat. Na nowych fotkach prawie mnie nie ma. Jedyne jakie znam to fotograficzne wybryki Tomka <_<
Trout Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Panowie galeria ruszyla.... ale ale... Jest tam tylko trzech ludzi robiących zdjęcia , a własciwie to dwóch ,... A co drugi z Was ma w hobby podane fotografia , więc proponuje wysilić sie ciut ... bo ile można oglądac gebe Hamera czy Lipinskiego <_< <_< Narazie bedziemy zmuszeni oglądać Remek ma po targach dopiero coś wstawiać jak wcześniej to napisal Trzeba przeszukać twardy dysk i coś wyciągnąć na świato dzienne
tomek_w Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jedyne jakie znam to fotograficzne wybryki Tomka <_< Robert pilnuj sie bo pokaże jak lowisz rypki <_<
Recommended Posts