Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam wszystkich, może opisali by fachowcy jak zrobić jerka o barwach Prawdziwej ryby. Może Papier foto, a może ktoś ma inne ciekawe pomysły
Posted

Witaj Maćku na forum.

Zapraszam cię do działu, który został stworzony specjalnie do takich pytań i informacji. Znajdziesz tam odpowiedź na swoje pytanie. Temat był nie dawno solidnie omówiony. :D

Posted

witam Miciek

na forum :D szczegóły co do jerka wyśle na priva coby nie zaśmiecać :D

pozdro

hasior

Posted

@Miciek

witaj na forum, życzę miłego korzystania. W dziale potocznie zwanym kącikiem rodbuildera do którego przeniosłem Twoją wiadomość, znajdziesz wiele informacji o budowie przynęt sztucznych. Mam nadzieję że jak już zrobisz swoje jerki, to pochwalisz się efektem koncowym.

Pozdrawiam

Posted

dodajesz załacznik klikjac przeglądaj a potem dodaj plik,nie wiekszy niz 50 kilo i juz mozna podziwiac Twoje jerki :D

pozdro hasior

Posted
Tak chodzą spoko przy poszarpywaniu odjeżdżają raz w prawo, raz w lewo. Podczas zwijania jednostajnego maja wężykowatą prace. Niestety wagi jeszcze nie znam, Są tonące
Posted

Miciek to Twoje jerki?

Po watku sadzilem, ze malo wiesz o robieniu wobkow o naturalnym ubarwieniu ryby a tu prosze :o

Posted
Benito tak to Jerki mojej Produkcji, zrobione na podstawie tego co opisał Hasior. Tak naprawdę mogę jemu to zawdzięczać, chodzi o kolorystykę , natomiast jeśli chodzi o prace to zawdzięczam dzięki artykułowi Siudaka
Posted
He he dosyć szybko się uczę, woblerki takie ze sterami robiłem już kiedyś. Ale przyszedł czas na Bez sterowce :unsure:
Posted

A zaczął tak skromnie :lol:

Cicha woda... :lol:

Brawo. Szkoda, że to podróbki, ale jak dla siebie... B)

Posted
Joker no mi tez tak troszkę przykro że podróbki, ale pracuje nad swoim wzorem. Zapewniam że te podróbki nie opuszcza mojego pudełka
Posted
No ja domyślam się że jest to drażniący temat. Dlatego zastanawiałem się czy przesłać te zdjęcie. Trudno poszło i jest, teraz trzeba zbierać baty
Posted
Pięknie wykonane jerki,moje uznanie za realizm.To że są trochę podobna do slidera salmo stanowi komplement dla tej firmy. Tylko skuteczne modele woblerów są kopiowane w zaciszach domowych.
Posted
Mam taką małą propozycje, morze fachowcy od strugania Jerkuw powstawiali by co nieco fachowej wiedzy, no i oczywiście jakieś foty, na temat tej ciekawej przynęty.
  • 3 weeks later...
Posted
Witam mam pytanie jako ze zaczelem robic sobie wobki oklejam materialem,to chcialbym sie dowiedziec jak wy robicie to ze wasze sa tak podobne do prawdziwych :huh: z wygladu dzieki
Posted
Mentos to jest tak!. Robisz zdjęcie rybki przerabiasz np: w Corelu, drukujesz na papierze foto, naklejasz na rybkę i masz żywe stworzonko ;)
Posted
A jakiego kleju uzywasz do przyklejania zdjec na korpus,i czy przy grzbiecie nie ma problemow takich jak faldki