trout master Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Kurde. Stoję w miejscu, kalkomania się najlepsza skończyła a nikt nie chce pomoc (nawet za pieniądze). Projekty kalkomanii mam zrobione w Corel Draw 9 czy 11. Mam na płycie, USB ale nie mam tego programu w kompie. Drukarkę taka jak trzeba też mam nówkę ale co z tego jak nie ma mi kto tego wydrukować. Najpierw oczywiście próbki, ewent. ustawienia, korekty kolorów a później na folii. Folię mam. Nie znacie kogoś kto ma obcykany Corel Draw, ma ten program (wersja min. 11) i chciałby mi coś pyknąć. Gorzej że wszystko musiałoby być korespondencyjnie bo jedynie Podkarpacie mogę obskoczyć w razie "w". Jakby co to proszę o info na priv. Dzięki z górki i zdrówka życzę. Arek P.
trout master Opublikowano 1 Maja 2022 Opublikowano 1 Maja 2022 Znamy. Malowane ręcznie. To nie kalkomania. 1
trout master Opublikowano 5 Marca 2023 Opublikowano 5 Marca 2023 I kalkomania. Jak ktoś lubi. Wiekszość pstrągowa wiec strzeble, pstrąg, śliz, itp. W najlepszych kolorach. _______ 2
Rekomendowane odpowiedzi