Cześć,
witam wszystkich z Londynu. Łowie chętnie na feeder i waggler, ale moją największą pasją jest spinning. Również interesuje mnie robienie woblerów, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 18 listopad 2017 - 21:03
Cześć,
witam wszystkich z Londynu. Łowie chętnie na feeder i waggler, ale moją największą pasją jest spinning. Również interesuje mnie robienie woblerów, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Napisano 20 listopad 2017 - 05:02
Napisano 20 listopad 2017 - 11:17
Napisano 24 listopad 2017 - 11:58
Witam Koleżanki i Kolegów po kiju. Jestem z okolic Puław . Łowię przeważnie na Wieprzu , Wiśle i jeziora w Pojezierza Łęczyńskiego od ponad 40 lat . Chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami . Pozdrawiam
Napisano 02 grudzień 2017 - 13:07
Cześć i witam wszystkich, z tej strony Maciej, mam 23l a wędkuje odkąd pamiętam, jeszcze w zeszłym roku głównie łowiłem tyczką a spinning był sporadycznie, ale w tym roku zaszły zmiany i spinning cały czas jeździ w bagażniku. Od jakiegoś czasu przeglądam forum i naprawdę można się tutaj wiele nauczyć. W 2018 chyba skończę ze spławikiem i zacznę więcej spinningować. Pozdrawiam
Napisano 02 grudzień 2017 - 15:11
cześć!
fajnie, że dołączyliście do naszej społeczności
zapraszamy do wymiany doświadczeń!
przyjemności w korzystaniu z naszego Forum!
Napisano 05 grudzień 2017 - 00:31
Witam wszystkich serdecznie.
Czytam (czytamy, głownie syn) forum od kilku lat,mamy hopla na punkcie spina...
Ja zacząłem wędkować szybciej niż nauczyłem się chodzić (na kolanach mamci) i tak też nauczyłem syna...
Pozdrawiam Wszystkich
Napisano 06 grudzień 2017 - 11:23
Witam,
Wędkarstwo mam we krwi - rybki łowił dziadek, łowił ojciec, łowi mój syn - łowię i ja. Głównie łowię zestawem skróconym na tyczkę. Często startuję w zawodach metodą spławikową. Niedawno ( około 3 lata temu ) spróbowałem spiningu - i była to "miłość od pierwszego spojrzenia". W tej metodzie mam jeszcze wiele do odkrycia.
Pozdrawiam,
Jacek
Napisano 06 grudzień 2017 - 20:50
Zakładam, że jutro od rana odkryjesz kolejne arkana spiningowej sztuki Do zobaczenia nad wodą!
Napisano 08 grudzień 2017 - 14:38
Napisano 08 grudzień 2017 - 21:32
Cześć
Jestem Krzysiek i witam wszystkich użytkowników forum.
Pozdrawiam
Napisano 11 grudzień 2017 - 13:11
Witam,
Witam wszystkich kolegów wędkarzy, mam na imię Marcin. Wędkuję od dziecka ( zaraził mnie dziadek), głównie spławik, jednak od nowego roku planuję przerzucić się na spina
Napisano 17 grudzień 2017 - 10:44
Witam wszystkich
Mam na imię Tomek. "Głód" wędkarstwa był silniejszy i po paru latach wracam do tego pięknego hobby.
Pozdrawiam
Napisano 17 grudzień 2017 - 11:03
Cześć!
fajnie, że jesteście z nami...
życzę samych sukcesów wędkarskich w 2018
Napisano 17 grudzień 2017 - 16:15
Witam wszystkich forumowiczów,śledzę to zacne forum od paru miesięcy ,coraz bardziej ukierunkowuję swoje łowienie na spinning
Pozdrawiam Tomek z Warszawy
Napisano 17 grudzień 2017 - 17:20
Witam wszystkich.
Korzystałem wielokrotnie z ogromnych zasobów wiedzy zgromadzonej na forum, za co serdecznie dziękuję.
Wędkuję od 35 lat, ostatnio głównie z łodzi na morzu. Poza tym spinninguję na środkowej Wiśle.
Pozdrawiam
Czarek.
Napisano 19 grudzień 2017 - 10:32
Witam wszystkich.
Dominik - Podlasie.
Na razie działałem w "konspiracji" i szalałem na giełdzie składając swój pierwszy zestaw castingowy oraz kompletując przynęty na majową wyprawę do Szwecji.
Mam nadzieję, że tutaj zdobędę sporo wiedzy oraz z chęcią podzielę się swoją.
Pozdrawiam.
Napisano 22 grudzień 2017 - 11:27
Napisano 25 grudzień 2017 - 13:17
Witam świątecznie, Marek z Wrocka
Napisano 27 grudzień 2017 - 02:47
Witam.
Mam na imię Piotr ,pochodzę z Pionek ,okręg PZW Radom. Ze spinningiem spotkać mnie można od niedawna głównie nad Wisłą na odcinku między Puławami a Kozienicami. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych