Sumy w Odrze
Started By
Smaczek
, 25 paź 2005 05:49
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 październik 2005 - 05:49
Przypominam, że niedługo zaczyna się okres ochronny na suma (Odra powyżej ujścia Warty). W zamian kończy się okres ochronny dla człowieka. Czujnym trza być. Ku przestrodze dołączam zdjęcie z zeszłorocznego, listopadowego wypadu.
Napisano 25 październik 2005 - 08:10

Napisano 25 październik 2005 - 08:59
@Smaczek,
to ty złowiłeś takiego kabana? To ogromne sumisko, dużo ponad 2 metry...
Napisz coś o tym!
to ty złowiłeś takiego kabana? To ogromne sumisko, dużo ponad 2 metry...
Napisz coś o tym!
Napisano 25 październik 2005 - 09:11
Smaczek amoze ten nazdjeciu to Twój szwagier Rysio, który szuka wędki / ew przynety

Napisano 25 październik 2005 - 09:59
Rycho szuka oczywiście swojej maczety
. A co by wąłtpliwości wszelkie rozwiać, to taki żart słowno-obrazkowy
. Choć na Odrze sumów Ci faktycznie dostatek, w przyszłym roku spróbuję jerkiem je, jerkiem. A jak się uda to opis pewny, ale znając swoje szczęście do dziwnych przygód, nim mi się uda dwie barki prędzej wyciągnę (a szyper mnie o molestowanie posądzi), gdyż rzecz z pewnością będzie się działa w nocy.
PS. Ja osobiście się sumów nie obawiam, gdyż z całą stanowczością zbytnio kościstym kęskiem jestem (spokojnie mógłbym wejść uwidocznionemu na zdjęciu wąsaczowi od strony ciemnej kabiny (dupy normalnie) i to bez wazeliny grama)
.

PS. Ja osobiście się sumów nie obawiam, gdyż z całą stanowczością zbytnio kościstym kęskiem jestem (spokojnie mógłbym wejść uwidocznionemu na zdjęciu wąsaczowi od strony ciemnej kabiny (dupy normalnie) i to bez wazeliny grama)

Napisano 25 październik 2005 - 13:27
Niezly pomysl z tym zdjeciem, tez mi przyszedl do glowy ale troche mi bylo szkoda uszu...
Gumo

Gumo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych