Jump to content

Koszulki polo - jerkbait.pl

Recommended Posts

Posted

Cześć,

Pewnie wielu z Was już widziało podczas Targów Wędkarskich Na Ryby 2007, że kilku z nas odzianych było w koszulki Polo z haftem logo jerkbait.pl. Koszulki te były również do rozlosowania podczas wykładu o jerkowaniu jako nagroda.

Tak jak wspomniałem koszulki wykonane są z najwyższej klasy tkaniny. Są koloru granatowego. Logo jerkbait.pl wyhaftowane (dwukolorowe - biały napis i złoty jerkbait). Koszulki mam w różnych rozmiarach. Oto spis rozmiarówek:

- M - 4 szt.

- L - 3 szt.

- XL - 4 szt.

- XXL - 4 szt.

Cena koszulki to 40PLN (wliczone koszty przesyłki listem poleconym). Wszystkich chętnych proszę o zgłaszanie się w niniejszym wątku. Kolejność wpisu to rezerwacja koszulki. Jeśli będzie zapotrzebowanie na większą liczbę zamówię (warunek to ponad 20 szt. ponad to co wystawione na sprzedaż). Po wpisaniu się na listę prześlę szczegóły realizacji zamówienia.

Zdjęcie koszulki opublikuję w dniu jutrzejszym.

Pozdrawiam

Remek

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

@remku, jest jakaś fotka człeka w koszulce, względnie samej koszulki? Chciałbym wiedzieć, czy do twarzy mi będzie w takim XXL ;)

PS.

Przepraszam, nie doczytałem Twojej informacji do końca

Posted

Dziękuję, Sebastian. Widziałem.

Polówki nie zamówię. To nie mój styl ubierania. Ale gdyby tak, kiedyś, zwykłe koszulki z krótkim rękawem. Wiesz, dobra gatunkowo bawełna, nadruk, itd. to chętnie.

Posted
Witam,Remku poproszę jedna sztukę z tym że chciałbym wiedziec czy rozmiarówka jest taka sama jak w przypadku tych wczesniejszych koszulek??
Posted

XXL please.

Tylko jak tkanina moze byc dobra skoro kosztuje mniej niz 40zl?? :huh:

Kto to robi? Hanes, Fruit of the Loom czy ktos inny?

Posted

Tylko jak tkanina moze byc dobra skoro kosztuje mniej niz 40zl?? :huh:

Kto to robi? Hanes, Fruit of the Loom czy ktos inny?

Kuba, możesz zapłacić 80PLN :D Jak zamawiałem te polówki to miałem do wyboru również Fruit of the Loom - różnica w cenie minimalna (ceny hurtowe do dalszej obróbki) (to daje do myślenia :D)

Pozdrawiam

Remek

Posted
Czyli nie będzie już starych koszulek z sandaczem??? Zamówiłem taką w zeszłym roku...
Posted

Tych starych nie będzie niestety bo musiałbym zamówić ich zdecydowanie więcej niż było na nie chętnych. Potraktujmy to, że były to koszulki okolicznościowe. Następne z innym motywem będą rozdawane podczas kolejnego zlotu.

Pozdrawiam

Remek

Posted

@Bassy nieprzejmuj sie mi tez sie podobala :lol: :( :angry: i tez sie niezalapalem a mialo byc tak piknie haha :mellow: :lol:

pozdrawiam wszystkich ktorzy maja te koszulki ,i tych co niemaja tez :mellow: