Gromit Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Panie,Panowie naszego forum i nie tylko ,wszystkim Wam życzę zdrowych, spokojnych ŚWIĄT oraz mokrego śmigusa-dyngusa. Poadrawiam Gromit
Tomek.M Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 I ja również przyłączam sie do życzeń Świątecznych, niech Was bozia rybkami wynagrodzi <_<
jersey Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 i ja również pozwolę sobie życzyć całemu koleżeństwu i familijom ich zdrowych i spokojnych j.
Gromit Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 I to mi się podoba .Jeszcze więcej serdeczności Pozdrawiam Gromit
bassy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wszystkiego Dobrego! Dla wszystkich! Jezus podczas pobytu na ziemi miał całkiem dużo wspólnego z rybami Zyczę miłych Świąt w rodzinnym gronie!
Maciejowaty Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Niech tym Świętom towrzyszy spokój i radość...i niech tak zostanie cały rok Połamania blanków
janusz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wszystkim uzytkownikom tego portalu ,czyli jednej wielkiej rodzinie JERKBAIT-u życzę zdrowych,wesołych , pogodnych Świąt Wielkanocnych I mokrego wędkarskiego dyngusa Pozdrowienia dla wszystkich
Panek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 każdy już wszystko co chciałem napisał więc tylko dodam: bardzo bardzo <_<
argrabi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wszystkim, a szczególnie Redaktorowi i osobom współpracującym zdrowych i wesołych Świąt!!!
LASSOjbait Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Niech tym Świętom towrzyszy spokój i radość...i niech tak zostanie cały rok Połamania blanków ...kiedys sie mowilo polamania kija hehehe, co za czasy. wszystkim pomyslnosci i wesolosci.
popper Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Życzę wszystkim zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Wielkanocnych.
Stachu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Radości, spokoju, rodzinnej atmosfery, i duuuużo wolnego czasu ....wiadomo na co...
mirat Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 I ja dołączam się do życzeń co by nam ryby gryzły, młynki się nie psuły, co by się w domu dobrze działo, a grosza na zakupy nie brakowało. Mirek.
Daniel Wirek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Także życze wszystkim wszystkiego najlepszego i dużych RYBEK
legolas Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Święta Wielkanocne nieodłącznie związane są ze Zmartwychwstaniem Jezusa i dobrą nowiną, że GRóB JEST PUSTY!!!Życzę wszystkim uczestnikom jerkbait.pl aby w trudnościach mogli doświadczyć prawdy, że w Chrystusie - z każdego grobu w jaki wtłoczy nas życie jest zawsze wyjście, a po najczarniejszych nawet nocach - następuje pełen słońca poranek Zmartwychwstania!.....niech życie każdego z nas kwitnie i owocuje w dobro...... kije niech trzeszczą na granicy wytrzymałości od nadmiaru okazów, a nasze wody niech się zaroją mnogością ryb wszelakich!ALLELUJA!
phalacrocorax Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ja życzę wszystkim rybkom, żeby miały dużo jajeczek z których się wykluje dużo zdrowych rybek.A Wam wszystkim Wesołych i Mokrych Świąt.
pablom Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zdrowych wesołych i mokrych świąt i wymarzonej rybki ( nie na stole a w wodzie)
Recommended Posts