Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

W poniedziałek mam zamiar wypożyczyć łódkę w Silurusie w Modlinie, będe pływał tam po raz pierwszy.

Lepiej płynąć w stronę Warszawy czy w stronę Wyszogrodu?

Będe wdzięczny za wszelkie sugestje i podpowiedzji.

Pozdrawiam.

• Like 2
Posted
Im bliżej W-wy to napewno więcej przywieszek będziesz miał na lince :D Cięzko określic czy wybranie jednego z dwóch podanych kierunków spowoduje,że połowisz.To sporo wody więc powodzonka :D
  • Like 1
  • 5 weeks later...
Posted

Panowie, mieszkam w Aninie, więc do Wisły mam teoretycznie rzut beretem, ale nigdy w niej nie łowiłem. :lol: Chciałem zapytać, czy ktoś z Was mógłby polecić interesujące miejsca na wysokości Otwock - Wawer/Anin/Międzylesie. Generalnie zależy mi na dojechaniu autem w miarę bezpośrednio w okolice części przybrzeżnej.

Po pracy w ciągu tygodnia mam mało czasu, ale chociaż na godzinkę z chęcią bym wyskoczył w sprawdzone miejsce, gdzie można szybko i sprawnie dojechać.

Będę wdzięczny.

Dziękuję. ;)

Posted

Panowie, mieszkam w Aninie, więc do Wisły mam teoretycznie rzut beretem, ale nigdy w niej nie łowiłem. :lol: Chciałem zapytać, czy ktoś z Was mógłby polecić interesujące miejsca na wysokości Otwock - Wawer/Anin/Międzylesie. Generalnie zależy mi na dojechaniu autem w miarę bezpośrednio w okolice części przybrzeżnej.

Po pracy w ciągu tygodnia mam mało czasu, ale chociaż na godzinkę z chęcią bym wyskoczył w sprawdzone miejsce, gdzie można szybko i sprawnie dojechać.

Będę wdzięczny.

Dziękuję. ;)

Szukaj. Woda się ciągle zmienia. Teraz jest bardzo nisko. Ale jak dobrze poszukasz to klenie po 40cm połowisz, są i większe, niektóre haki potrafią porozginać. A na namiary GPS na otwartym ja bym nie liczył B)

Posted

Teraz jest zbyt duże ryzyko rzucania przynętą w Wisełkę - a nóź zahaczysz jakąś zawleczkę od granata pozostawionego przez Rzeszę :huh:

To dopiero może być przyłów...

• Like 5
Posted

Teraz jest zbyt duże ryzyko rzucania przynętą w Wisełkę - a nóź zahaczysz jakąś zawleczkę od granata pozostawionego przez Rzeszę :huh:

a jakie emocje :mellow:

adrenalina uszami by tryskała :D

• Like 1
Posted

a jakie emocje :mellow:

adrenalina uszami by tryskała :D

... albo z drugiej strony...

Posted

Koledzy, w takim składzie to możecie iść owca zaganiać :mellow:

Coraz chłodniejsze są dni i noce. Jeszcze chwila i wiślane kleksy poschodzą z przelewów :D

Sprężajcie się!

Pozdrawiam, Wojtek

Posted

Ze mnie to słaby zawodnik, można powiedzieć że uczę się je łowić ale chętnie pochodzę. Mogę w środę i piątek. A dziś taki o się trafił

.

post-5996-1348917939,1649_thumb.jpg

• Like 1
Posted
Witam ponownie sorki za brak odpowiedzi ale właśnie wróciłem z Londynu to w takim składzie to niezła wyprawka by się szykowała :D Mi pasuje tak naprawdę każdy dzień i godzina :D Więc zbierzmy się powalczmy z nimi :D
Posted
no to kiedy sie zbieramy, ja moge sroda, czwartek i rano (do tej 15 posiedziec) w piatek, potem szkola wiec odpada. A z checia sie spotkam, doucze itd. itp. :D
Posted

Ja zaraz jade gdzis na wiz a wi starowki. Moje doswiadczenie w tym temacie jest mniej niz 0, ale chce zaczac.

To sie ustawiamy jutro, nie wiem czy lepiej o 9/10 czy wieczorem? co do miejscowki to niech sie tez wypowiedza doswiaczeni.

Posted

Panowie, życzę powodzenia. :D

Ja z chęcią bym się zjawił, ale raz, że jestem dostępny jedynie po godzinie 18.00, a dwa-złapała mnie jakaś infekcja, a na chorobę niestety pozwolić sobie nie mogę :unsure: . W przyszłym tygodniu-nie wykluczam 1-wypadów za kleksem.

Dajcie proszę znać jak efekty.

WB