krzyszt Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam po świętach,mam pytanie (ponownie) odnośnie sprzętu. Posiadam kijek (pod multiplikator)z następującymi oznaczeniami: Pacific Bay, Edan, IM6 Graphite 3/8-3/4 oz. Oznaczenia są napisane (namalowane) odręcznie, co sugeruje, że sprzęt został złożony również ręcznie. Wśród w/w oznaczeń nieznany jest mi napis Edan. Czyżby nazwisko składacza? Czy ktoś słyszał o kimś takim? Pozdrawiam Krzyszt
jerzy Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 witaj Poniżej link do firmy, która zajmuje się produkcją sprzetu wedkarskiego na zamowienie. Moze to jakiś ślad? Skontaktuj sie może twoj kij byl montowany przez nich?pozd JW http://p.p.h.u.edan.webpark.pl/
krzyszt Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dzięki, wysłałem maila, zobaczymy. Pozdrawiam Krzyszt
krzyszt Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam,właśnie otrzymałem e-maila od firmy Edan, to oni zmontowali mój kij. Jeszcze raz dzięki za pomoc.Pozdrawiam Krzyszt
Rekomendowane odpowiedzi